Jovanović Ćuta: Vučića trese zlatna groznica 1Printskrin RTS

„Mister prezident imam jedan predlog za vas, pošto vi uvek govrite istinu, molim da se ovde donese jedan detektor laži, da vidimo ko će da preživi“, rekao je Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik Zajedno -Moramo, dok su mu iz vladajuće većine dobacivali, na šta je on zamolio predsednika države da umiri svoje robove, posebno najvećeg Vučićevog roba, Milenka Jovanova (SNS).

Jovanović je podsetio da su razni pregovarali dvadeset godina o Kosovu i da su ti pregovori toliko bili uspešni da smo se danas vratili u devedesete godine.

„Optužujete jedni druge za izdaju. Gledao sam mnogo predstava u životu, ali ovakvu farsu, kakvu smo juče gledali, nisam nikad video. Ovo je služilo da segrađanima ogadi skupština i da se izbriše razlika između farme i skupštine“, naveo je Jovanović, poručujući evropskim pregovaračima da dođu ubuduće u Skupštinu i kažu kaav im je plan, jer je vreme da se prekine sa politikom nevidljivih dokumenata.

Zamerio je Vučiću što svaku tešku priču završava nekim optimizmom, kao što je novo nalazište zlata.

„Vučiću vas trese zlatna groznica“, poručio je Jovanović i dodao da Ekološki ustanak koji vodi i nikada neće priznati Kosovo i Metohiju.

„Možda mene trese zlatna groznica, ali mi se čini da vas trese neka druga groznica“, uzvratio je Vučić Ćuti, u raspravi o Kosovu u Narodnoj skupštini, ponavljajući tvrdnje da je Srbija ekonomski ugrožena zbog odustajanja od iskopavanja litijuma.

https://www.danas.rs/vesti/politika/skupstina-dan-drugi-vucic-usmerava-raspravu-tvrdi-da-nije-ucenjen/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari