Jovanović: Vučić da pitanje NATO stavi pred parlament

Poslanici Skupštine Srbije na početku sednice postavljali pitanja premijeru i ministrima

Ostavite komentar


  1. A zašto i u opšte postavljati pitanje o pristupanju NATO paktu kada su oni još uvek okupatorska sila koja nam je otela Kosovo i koja je tamo sagradila najveću vojnu bazu u regionu, Bondstil, a da ne pričam o žrtvama iz 1999 godine.

  2. To uopšte nije tema za razmatranje, jer je odavno dato mišljenje i zaključak o tome.

  3. Ne vidim zasto bi se polemisalo o tome kada je stav vecine gradjana Srbije jasan, ne u NATO i tacka.A zna se i zbog cega.i

  4. Našao se Čeda da nekome soli pamet,a dobro smo ga svi upoznali unazad 10 godina.

  5. Postavlja se pitanje , šta bi se postiglo, u raspravi o NATOU, svi bi ostali na svojim pozicijama, i ništa se nebi postiglo, jedino je rešenje da ta ista Skupštine raspiše referendum o ulasku u NATO, pa da narod kaže svoje mišljenje.

  6. NATO ? Halo! Samo slep ne vidi da smo se smerno predali Rusiji, dali smo im sve, pare, pamet, ponos, samostalnost, dostojanstvo i pravo na vlastiti , civilizovani put sa razvijenim, demokratskim svetom…Rusija je nasa mama, nas stariji brat, nas branik, auspuh, sta vec. A ovo sto muzemo i zavitlavamo Evropu ko Bugarin curku, to je samo da se Vlada jos koju godinu nakraducka evrica, NISTA VISE…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.