Tači: Kosovo je večna država

Kosovo obeležava 10 godina proglašene nezavisnosti

Ostavite komentar


  1. Neki slave a neki placu. Ne znam sta kazu gradjani Kosova albanci, kako zive, jel imaju posla… Culi smo srbe ali ne i njih.

    1. Hvala Bogu,sa Srbijom nemamo vizni rezim.Kad bi bilo bolje ziveti u Srbiji,presli bi granicu ljicnim kartama i ostali tamo.Od svih ex Yu drzava,jedino Slovenija je interesantna za kosovare;tu i jesmo dosta prisutni na svim nivoima.Mi na Kosovo imamo dosta budale , ali vi ih imate napretek.Dok se ne resimo njih,nama a i vama ce „cvetati“ ruze.

  2. I Srbija je još večnijaI to mnogo duže od ove nove Tačijeve „kvazi“ države.

    1. Večnost je nemerljiva, kao npr. i beskonačnost. Ne može nešto biti večnije ni beskonačnije od nečeg drugog. To je nonsens!

  3. A tek što je Sovjetski Savez večan, ili Austrougarska,… Puno ima tih „večnih“ država.

  4. Pa ni Srbija nece biti nazalost vecna, a mozda za to najveci i brzi uzrok bude bas ovo Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 7

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.