Ljajić o Kosovu: Zamrznuti konflikt ne odgovara Srbiji

Ostavite komentar


  1. zajednica srpskih opstina na koju su Albanci pristali je formirana. Ajmo dalje u pregovore. Sram Vas bilo.

  2. веома прилагодљивог Дотичног:"Не фарбам косу!"

  3. "Da se razgovaralo pre nego sto se poseglo za silom i da na vlast pre tridesetak godina nisu dosli oni koji nisu hteli da razgovaraju , vec da ratuju – sve bi bilo drugacije.Ili se bar na vlasti nisu zadrzali ili da se na nju nisu vratili.Ali jesu.Sada je vreme za razgovor kako da se smene na izborima." Pise na Pescaniku, mudri i uvek dobronamerni Vladimir Gligorov.

  4. Od kad je poklanjanje sopstvene teritorije "državni pragmatizam"? Ovo su javne reči čoveka bez stida i srama….. On može da poklanja samo ono što je njegov deda njemu ostavio.

  5. Oni su se naselili na srpski zemlju proteklih decenija kao ovi sad migranti. Neka ih na srpskoj zemlji, nama ne odgovara da im tu zemlju poklonimo. Ratovati nečemo ako nas ne napadnu ovde po užoj Srbiji. Ali da nama odgovara da im poklonimo našu zemlju? Pa kome vi tu nebulozu podmećete?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.