Mekalister: Ne dozvoliti opasnu retoriku

Ostavite komentar


  1. Tek sad dobio vest o ubistvu čoveka. Mogu da mislim da je albanski politički lider ubijen na ovaj način u užoj Srbiji koliko vremena im trebalo da nešto kažu i urade.

    1. pa čovek je nedovoljno obavešten mada stalno razgovara sa našim političarima. sto se tiče opasne retorike eu treba malo da obrati pažnju i na svoje članice. da li je govor na protestu u atini protiv makedonije opasna retorika od jedne zemlje članice eu. kako bi eu reagovala kada bi se u turskoj organizovao takav protest sa zahtevom da se priznaju nacionalna prava turaka u grckoj. to bi bila opasna retorika svakako. ovo me sve više podseća na to da eu primenjuje ono pravilo sveštenika slušaj šta pričam ne gledaj šta radim principijelno nema sts

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.