Otupljivanje napadačke opozicije

Ostavite komentar


  1. Oni sa svojim stavovima i ne treba da budu sa opozicijom. Minimalnu podrsku imaju, rako da stete nema

  2. Obradović i Radulović su opozicija opozicije. Neko ko je toliko puta doneo pogrešne odluke u svom političkom delovanju (Radulović) ili ko je toliko neracionalnih ispada napravio (Obradović), bi odavno trebao da batali politiku i posveti se nečem drugom.
    Naravno, osim u slučaju da su oni tu samo zbog igranja uloga, koje im je neko, a svi znamo ko, dodelio.

  3. Zašto se pozivate na crnogorski model izbora u Srbiji kada se to uopšte ne može porediti. U Crnoj Gori su na izbore izašli protivnici Đukanovića ljudi/žene neukaljanog obraza, koji nisu kompromitivani/ne i koji nisu učestvovali u bilo kom segmentu vlasti, znači nisu punili svoje i stranačke džepove. Dok u Srbiji, em su bili već na vlasti, em su koristili službeni položaj za lično bogaćenje, em ne daju nikakvu viziju Srbije kako bi glasači zaokružili bjihov broj. Izbacivanjem u žižu javnosti Vladike SPC, sudije apelacionog suda samo šteti njihovoj osnovnoj delatnosti. Ovakvo upoređivanje izbora u Crnoj Gori i Srbiji je bacanje prašine u oči.

  4. Radulović i Obradović su najbolji u opoziciji, ostale Vučić „drži u fioci“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.