Patrijarh Porfirije stigao u Pećku patrijaršiju

Ostavite komentar


  1. Neću da me neko smatra zajedljivom osobom, ali me, baš kao i svakog drugog običnog čoveka, zanima mišljenje Patrijarha oko auto tablica koje smo dali na upravljanje RKS, a imajući u vidu činjenicu da te autotablice, po kazivanju političkih organa ove države, već dugi niz godina koristi sveštenstvo SPC južno od Ibra .
    I, da li to znači da je SPC zanemarila interese srpskog naroda u delu Kosova severno od Ibra, tj. da je njihove interese prepustila srpskoj mafiji ?

  2. Popo najbolje posrpski narod tamo i da ostaneš i sa njima zajedno da branis Kosovo. Normalno tu smo i mi sumadinci, a ne kao Seselj svojevremeno kad je (potpirivao) tj.branio srbe ukrajini. Ode potpiri,smaze jagnjecu plećku,i trk nazad za bg. I danas on omladini priča kako se borio tamo u prvim borbenim redovima. Samo čovek da se prekrsti i levom i desnom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.