Pitanje o NATO biće odlučujuće u DS

Boris Tadić, ako hoće da se vrati, treba prvo da se učlani u opštinski odbor
Član Kluba izvorne demokratije Demokratske stranke Milisav Petković za Danas

Ostavite komentar


  1. Samim referendumom u stranci oni ce pokazati ciji su ustvari placenici od pocetka devedesetih. Mislim da im to nije pametno da urade.

  2. Mislim da ce im vaznije biti ono pitanje za istopolne brakove nego ovo za NATO. Gradjani Srbije nece uci u NATO i tu nema price.

  3. Pa normalno to im je ključno pitanje, to što su se raspali to je nevažno!!

  4. Srbija je vojno neutralna zemlja. Takva pozicija je najbolja po nas same.

  5. DS je izgubio kredibilitet i poverenje građana, bliži im se kraj jer su unutrašnji sukobi na vrhuncu.

  6. Najveca briga demokrata su istopolni brakovi i NATO. Sad me i ne cudi sto su jedva presli cenzus.

  7. Koja budalastina da Pajtic odlucuje o ulasku u NATO,,to moze da padne na pamet samo ludom kapetanu sa broda ludaka koji tone.

  8. Nema tu više spasa ,ova stranka definitivno puca a stvoriće se neka nova ili više njih kao i uvek kada se DS cepao.

  9. Oni se bore za opstanak na političkoj sceni Srbije, a rasparavljali bi o NATO. Pravi cirkus.

  10. Sve ovo liči na jedan veliki cirkus u kojem klovnovi lude i skaču, večito nešto premeću šta bi bilo da je bilo i kad bi bilo i tako u nedogled. Glavni klovn je iskočio iz kutije sve sa crvenom baburom od nosa i pobegao im u drugu kutiju. Sad ga traže, jer ih je prezadužio i ne znaju šta će, pa se žale javnosti.

  11. da, jako nam je bitan NATO, jedno od gorućih pitanja, ne verujem o čemu polemišu

  12. Očekujem da im uskoro gej parada bude glavni stub politike stranke.

  13. Mislim da je ds kao politička stranka prošlost za sve građane ove zemlje,bitno je da se oni zalažu za istopolne brakove tu ce sigurno pronaći spas.

  14. Pa ovi se izmedju sebe svadjaju i gledaju kako jedni drugima da polome vrat.

  15. Foteljaska posla. Oni su politicka proslost Srbije. Narod je provalio njihove planove i njihove sponzore. Ne trebaju nam strani placenici.

  16. Bio bi red da se ovaj DS više raspadne. Manje će me boleti glava od njihovih glupih izjava.

  17. Ko normalan osim ludih demokrata može da se zalaže za ulazak u NATO koji nam je ubijao decu, građane i razrušio nam zemlju zbog ušljivih šiptara?!

  18. Nakon sto nisu vise na vlasti, ovima je sve bitno, traze glasace na svakom mogucem polju. Jos da pocnu da snimaju rep spotove sa Rastom, pa da se svide i omladini

  19. Uh, uh, savet mudraca i teška pitanja, ulog ko će da vodi novu kombi stranku.

  20. Verujem da će čelnici ove stranke odlučiti pametno i da će DS ući u NATO u senci.

  21. DS je stranka koja se polako ali sigruno gasi i nestaje. Nemaju oni vise sta da traze na politickoj sceni Srbije.

  22. Očekujem da im uskoro gej parada bude glavni stub politike stranke.

  23. Kao da se Boris Tadić i DS nešto pitaju, ovo je sramota više kako se opozicija ponaša. Ovo je postalo kubno po našu državu da opozicija nešto odlučuju, narod im je na izborima pokazao.

  24. Hahhaha ja hocu da se snimi neki relity program, na primer moze da se prikazuje na RTS, da ne objasnjavam zasto, ali ja se tako ismejem kada procitam nesto ovako da je to strasno, ajde sto lazu, kradu, ali sada su kao poceli da se bave nekim ozbiljnim temama a pojma o zivotu nemaju. Zato lepo zatrvor i u svakoj celiji kamere da uzivamo u njihovim glupostima 😀

  25. Demokrate ne treba da odlučuju sada o NaTO da ili ne, oni treba da odluče hoće li opstati ili propasti, sa ovim liderima i onima koji su van a hoće da se navodno vrate nema budućnosti za demokratiju.

  26. Ja ne znam kako ove ljude nije sramota da pricaju o bilo cemu, lepo glavu u pesak i cao, da se ne javljate vise, jednostavno da nestanete, dosta vise sa glupostima, nema smisla vise…

  27. Foteljaska posla. Oni su politicka proslost Srbije. Narod je provalio njihove planove i njihove sponzore. Ne trebaju nam strani placenici.

  28. Uh, uh, savet mudraca i teška pitanja, ulog ko će da vodi novu kombi stranku.

  29. Mislim da ce oni ovim referendumom ustvari pokazati gradjanima ko ih finansira iz inostranstva

  30. Ovaj referendum u DS-u ce samo pokazati ko njih u stvari finansira iz inostranstva

  31. Mislim da je gradjanima Srbije vise muka od ovih DS cirkusa i igrarija

  32. Sta se sve dogadja u Evropi,NATO ce izgleda proci kao i DS u Srbiji na pretposlednjim i poslednjim izborima.Maksimalno obostrano solidarni,kako jedni tako drugi.Stari znanci.Apokalipsa.

  33. Ovaj referendum u DS-u ce samo pokazati ko njih u stvari finansira iz inostranstva

  34. Politicki program DS-a je nato, oni se u stranci bore za jos vecu katastrofu.

  35. Vuk dlaku menja ali ćud nikada tako i ovi žutaći za fotelju bi i tatu prodali ali neće se bahatiti još dugo.

  36. Za dug u DS-u ste krivi svi jer ste se bahatili sa kasom stranke,uništili ste i Srbiju i Vašu stranku i zato i prolazite sada kroz šta prolazite.

  37. Od velike stranke zaslugom svih Vas napravili ste kombi stranku,toliko bahatosti u jednoj stranci nikada nije bilo niti će biti,svi ste krivi za ovakvo stanje u stranci i sigurno je da se od toga nikada nećete oporaviti jer Vi i ne znate ni ko Vam je predsednik ni koliko članova imate a sve Vas je manje.

  38. Pa ovog Tadića ni njegovi ne mogu očima da vide. Koliko mi se čini DS nema šanse da se ujedini. Naprotiv još više će će rasturiti.

  39. Foteljaska posla. Oni su politicka proslost Srbije. Narod je provalio njihove planove i njihove sponzore. Ne trebaju nam strani placenici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.