Ponoš: Ne može se puškom na virus

Ostavite komentar


  1. Zdravko ne podrzavam vlast ali me interesuje za cije interese ti radis?Za interese gradjana Srbije sigurno ne,za svoj dzep, da!!!!

    1. Da li možete da objasnite kakva finansijske koristi ima Ponoš i da navedete podatke. Mogli biste i da odgovarajuće dokaze dostavite nadležnim organima. U suprotnom, potpišite se imenom i prezimenom da bi Ponoš mogao da brani svoj ugled pred sudom.

    1. Jel to ona ekipa kojoj netreba vojska oni sto istopili tenkove i oklopna vozila i prodali celik Amerikancima

      1. Postovani, sasvim slucajno radim u fabrici u kojoj su, kako Vi kazete, topljeni tenkovi, oklopna vozila, itd. Ako hocete da mi verujete. Jedino oruzje koje je topljeno, bilo je pesadijsko naoruzanje zaplenjeno u ratu na Kosovu (arnautsko). Razumem da ne volite opoziciju, ali nadjite neki drugi argumant.

        1. ZNACI TENKOVI SU PRODATI ISPRAVNI A LUVAJNO SAM JA IZBUSIO CEVI TOPA KOD KUPOLE NA TENKOVIMA T 34 I TO JE POSLATO NA TOPLJENJE, NEMAMO BOLJU TOPINICU CELIKA OD „ZELEZARE SMEDEREVO“A T 55 ISPRAVNI TENKOVI NESTALI ZA VREME PONOSA

  2. kakve je neistine izneo Ponos drugarice Popovic Ivkovic? Sto je rekao ono sto normalan covek misli, da se na Virus ne moze vasim trikovima i zastrasivanjem gradjana izvodjenjem maskiranih vojnika na ulice gradove sa dugim cevima i prstom na obaracu. To manekenisanje u sluzbi spasavanja onoga ko se vise puta javno oneredio na temu korona virusa, ne moze da sakrije njegovu nesposobnost da vrsi javnu funkciju koja mu je poverena. Tu ni Vase klakerisanje i panegirisanje nece pomoci. Narod je prozreo lazova i blefera. Da li je to vama napokon jasto drugarice Popovic Ivkovic ?!

    1. Ona to radi za 185000 dinara mesečno plus ostali neprijavljeni prihodi i posle par godina eto kupovine stana od 200kvadrata.

  3. vučić radi samo ono na šta ga javnost pritiskom natera. inače je mislio da se pravi lud samo da ekonomija ne padne pa makar umrlo 100 ljudi

  4. Čitam sve portale, ali nekako Vaš iz Danasa prednjači u forsiranju kritike, kritike, kritike i samo kritike, koji je vama k..????
    Sve što je vlast preduzela je najbolje u datim okolnostima, ovaj vaš izjavljuje ne može se puškom na virus!!!! U kom ste vi filmu ljudi???!!!

    1. Ovakvi komentari su bolesni…Sta Vama u ovome sto Ponos rekao nije u redu!?! I treba da slusamo trecerazrednu propalu spikerku, ponavljaca u srednjoj skoli I osobi koja je zasticenom svedoku-kriminalcu Cumetu odavala drzavne tajne I pomagala da dodje do poslova I verujemo u to sta lupeta? Aman, pa o cemu Vi razmisljate?

  5. Mi volimo da se igramo puskama,pa mnogi oko nas postradaju bar smo po tome poznati od davnina.

  6. To je nasa vojska. Uniforma i puska su obelezje vojnika. Sta vam to smeta?

    1. Nemoj da pricas ? Nasu vojsku nisam zamisljao da seta terazijama sa prstom na obaracu. Nije vojska Srbije zamisljena da brani Vucica od njegovih budalastina nego, pretpostavljam granice ove drzave. Ako postoji drzava i ako znamo gde su joj granice. Ne cenzurisite , niste ni ovog bota cenzurisali, pa ne morate ni moj odgovor.

    2. U Knez Mihajlovoj, sa prstom na obaraču???? Da li je u pitanju virus ili su „Švabe u Lapovu“??!!!!

    3. Dragane, zar morate „da razglasite“ da niste pametni? Vi ste se našli da delite lekcije jednom od najpametnijih i najobrazovanijih Srba, i osim toga, jednom od najspremnijih i najsposobnijih srpskih vojnika? Biće da radite za račun onog punjenog fazana Borisa Tadića koji je ovog čoveka iz privatnih interesa, najpre smenio sa mesta načelnika GŠ VS, a potom ga poslao u penziju. Ako iko od poznatih Srba misli dobro Srbiji, a da pritom nije doktor ili čovek iz bilo koje humanističke delatnosti, to je pre svih ovaj čovek!

    4. Pa da li je to njana uloga, da paradira ulicama u maskirnim uniforms I sa puskama I da stiti sta I od koga, od svog naroda???

  7. Skolovani vojnik kao sto je covek koji logicno objasnjava nije jasan samo onima koji ne mogu da razumeju tu ipak visu frekvenciju od ovih koji skupljaju jeftine politicke poene…Recimo kao ova sto komentarise nesto sto I da hoce ne moze da razume…to je ipak van njenog intelektualnog dometa…ali radi jeftinu propagandu za sve one podesene na tu frekvenciju..

  8. Ponošu, lično sam vas upoznala kada ste bili na funkciji ste o.k. Šta vam smeta varendno stanje a pola sveta ga uvelo. Šta se to desi sa vama???

    1. Nije tacno da je svet uveo vanredno stanje, svi su uveli vanrednu situsciju,a to je nesto drugo.Gospodin Ponos je u pravu.Ovo je pravi mobing,a vi tupoglavi verujte ovoj Ivkovicki iAV.Za zaljenje je ovaj prost i zatucan narod. Sramota me.

      1. Činjenica je da je većini operisan mozak, lobotomija, često me stid od svih naših gluposti, verovanju diktatoru ali šta raditi, mentalitet je čudo. Podrška normalnom čoveku, vojniku Ponošu, podrška Aleksandru Obradoviću i dr. poštenim ljudima…

  9. 2003 je uhapseno 12000 ljudi a samo protiv 30 podneta prijava.I danas se placaju odstete za te ljude.Zasto u Nemackoj Francuskoj Spaniji Italiji i dr zemljama ulicama setaju vojnici.

  10. Ako je zrno metka jako,jako malo, onda moze metkom protiv virusa.
    Teorijski gledano.
    Treba razmotriti sve opcije.

    1. Gospodzo Mico,
      aj’ stvarno da razmotrimo sve opcije…dakle, metak ne bi mog’o na virus jedino ako bi virus bio veliki kao metak, a metak mali kao virus…posto je slucaj obrnut, znaci moze! Zato, udri milju po sikilju!

  11. ZNACI PONOSE I KOD NAS VOJSKA I POLICIJA TREBA DA UZME MOTKE I BIJE LJUDE KOJI NEPOSTUJU ZABRANU KRETANJA KAO I INDIJI. TI SI NEKO VOJNO LICE STA JE VOJNIKU LICNA OPREMA , UVEK BILA PUSKA DRAGI GOSPODINE I TI SI BIO NRKI DJAVO U VOJSCI , KAKVA GLUPOST BOZE KO TEBE STAVI U VOJSKU POTPUNA NEODGOVORNOST MOZDA SUTANOVAC KOJO I NEZNA STA JE VOJSKA(NIJE SLUZIO VOJNI ROK)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.