Sankcije, pa šta?!

Ostavite komentar


  1. Ako sankcije nisu ništa, hajde da ih uvedemo Rusima da i za njih budu ništa. Muka mi je od proruske opcije. Želim da budem punopravni građanin Evrope, a mislim da mnogi od nas to žele. Ovom politikom se udaljavamo od svih.

  2. Nije potrebno ni uveličavati značaj nečega što nije dokazano i što tek treba ispitati.

  3. Srbima i Srbiji je mesto u savezu sa bratskom Rusijom, a ne sa onima koji su više puta pokušali da nam seme zatru.

  4. Vulin nije ni prvi ni poslednji koji je dobio od Amerikanaca sankcije!!

  5. Dačić i Vučić bili pod sankcijama(koje ih btw nisu ni dotakle, niko Beograd na vodi, niču Dačićeve zgrade po Beogradu kao pečurke posle kiše) i pod tim sankcijama postali milioneri… Čemu sankcije? A da ne govorim da su im nekad uvodili sankcije amerikanci i Evropa, pod kojim su postali milioneri, a danas im čuvaju vlast….. Ko je ovde lud?

  6. Pa kako SNS,SPS, JS i Vulin iz baba jule opstsju na vlasti? nego trgovinom droge, bg na vodi, prodajom dece i vojvodine,EPSa i otimanje pogodni parcela za gradnju i prodaju stanova!

  7. Kod Americanaca nema nicega slucajnog jer je to ozbiljna drzava i nista ne radi slucajno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.