S kim će Vučić u dijalog o Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Nakon godina unutrasnjeg monologa ovaj najveci srpski politicki licemer sada trazi neki "dijalog". Mozda sa svojim botovima jer samo sa njima moze da vodi "dijalog". Mi van sekte SNS ne zelimo da im dajemo ni trunku alibija za konacnu predaju Kosova.

  2. U Srbiji je pod vlascu AV rec dijalog izbrisana jer u diktaturi toga nema, Ali sad ce navodno da ponudi da razgovara sa nekim??? I kako god krivucu ce da svali na suprotnu stranu jer on vec zna sta bi i sta je obecao i dogovirio. Okrivice opoziciju da ne misli na buducnost i ba decu kao da ih samo on ima i kao da je Srbija postoji od kad je on na vlasti. Zato mu i odgovara da mediji ne budu slobodni vec pod kontrolom vlasti.

  3. Srbi moraju da zive u jednoj otadzbini (Milosevic, Cosic, Vucic, Seselj, itd..). Ne samo da moramo osvojiti Kosovo, nego I celu zapadnu Europu, Severni Ameriku I mnoge druge drzave gdje bozanski Srbi prebivaju.
    Koliko ce nam trebati ruskih aviona I tenkova???
    Sarkazam!!!!!!!!!!!!!

  4. Može po svim Dosadašnjim,,Dijalozima,, koje je Dosledno upražnjavao,Isključivo SAM sa Sobom,. jer je SADA POSLE POVRATKA IZ S.A.D,a,PRVI PUT u ,,istrorijskoj,borbi,, , ON,, UPOTREBIO,MNOŽINU a,,trećeg,oca,, već postavio,na tron,,specijalnog eksperta, guberatora,, iz Bajčetinu,za,,saradnju s Rusijom i Kinom na istom,,konačištu na Dedinju priraslom IM za ,,srce,, Srbije..

  5. Kaže da u Čipuljićima nije bilo telefona dok se nisu pojavili mobilni telefoni!

  6. Kaže da Srbi na Kosovu i Metohiji imaju poverenja u njega zato što je tokom razgovorima u Briselu legao da spava???

  7. Naziva članove opozicionih stranaka u ovoj emisiji pogrdnim imenima a istovremeno tvrdi da želi da opozicija učestvuje u tkz. "unutrašnjem dijalogu"!

  8. Kako ih onda on vara ako je isina, kao što kaže, da "narod ne možete varati"?

  9. Čak tvrdi da ga neko sprovodi linč nad njim i da želi da se javno zahvali svojoj porodici što nisu poklekli pred tim!

  10. Kaže da 60 dana ćuti kao zaliven a u junu je gostovao u Marićevoj emisiji "Ćirilici" više od dva sata!

  11. Koliko je poseta Vašingtonu kumovala ubrzavanju unutrašnjeg dijaloga o Kosmetu nije poznato, ali se zna da je Srbija zatočenik neodrživog stanja po pitanju otetog dela vlastite teritorije. Evidentno je da protok vremena čini da Srbija sve više gubi korak sa svojim težnjama baziranim na naslednom pravu. Zna se takođe da je ovaj najavljeni dijalog priprema terena za priznavanje kosmetske samostalnosti, a priča o kompromisima nije ništa drugo nego šarena laža primirivanja vlastite javnosti, koje nikako ne može da prihvati reaonost trenutnog faktičkog stanja na terenu. Bilo kako bilo, sve vladajuće garniture do danšnje, kao da su se trudile da odlaganjem kupe vreme ,,kosmetskim kreatorima" i njihovim šiptarskim štićenicima, da bi demografska prevaga Šiptara i permanentni proces demografske atrofije Srba bio što izraženiji. Neki od političara su svojevremeno predlagali podelu Kosmeta, ali njihovi glasovi su bili usamljeni u halabuci koju je stvarala vladajuća većina o ,,nedeljivosti Kosova"! Sad s pravom može da se pravi pretpostavka da se iza ,,srbovanja sa ustavnim pokrićem", krio zadati program peglanja tuđih namera i marionetsko poslušništvo. Vruć kosmetski kolač dugo će se gutati, a Vučića je zapalo njegovo vađenje iz rerne. Sva razumna objašnjenja koja Vučić nudi su imperativ mudrih odluka, ali ostaje generacijska sramota nedopustivog gubitka koje nikakvo vreme ne može oprati.

  12. Vucic uobrazio da je Degol.Ej,Srbijo,to je tvoja vrsta drzavnika.Drz tamo,drz vamo,pa na kraju predaj sve. Mozda Vulin pokrene inicijativu da mu dodele Nobelovu nagradu.

  13. Mozda bi mogao da vodi unutrasnji dijalog na Vulinov nacin i on ima dosta sagovornika.

  14. Vučić poziva predstavnike opozicionih stranaka na dijalog, ali svi bi da pronadju krivca kasnije a niko da predloži neko pametno rešenje! Godinama su bežali od tog problema pa bi i sad da se sakriju po strani a posle bi da pametuju!

  15. Samo slep covek ne vidi da je Kosovo vec nezavisno. Imam utisak da je ovo ustvari poziv na unutar koalicioni dijalog posto su oni i bili ti koji su sprovodili politiku koja je dovela do gubitka 30 posto teritorije. Kosovo nije u sastavu Srbije od 1999te tako da ovi botovi sto ce da lupetaju od DSu i kad je Kosovo proglasilo nezavisnot to neka ostave tamo za stanacko prepucavanje. Bilo bi lepo iza zatvorenih vrata. Pa kad shavte da je nezavisna zemlja neka lepo priznaju sta imaju pa da nastavimo da zivimo nase kratke zivote.

  16. Издао је Космет само манипулише народом ,то је већ рекао Само у усвојеној сарми.

  17. Zavrnuli mu usi u Vasingtonu pa sada hoce da podeli odgovornost i sa drugima u srpskoj politici i da mu daju alibi za nesto sto je vec odavno obecao onima koji su ga i doveli na vlast. E, nece da moze BAJO, kusaj sam kasu koju si sam skuvao. Nisu valjda ludi da idu na kobajagi dogovor svi oni koji smatraju da je "svemocni i samokrunisani" A.V.-A.V pokrao izbore i svi oni koji smatraju da samoljubivi A.V.-A.V. KAPONE nije legitimno izabrani predsednik Srbije. Takvim cinom bi samo sebe jos vise ponizili od vec ponizavajuceg tretmana kakav imaju od strane gangstera-premijera-predsednika Aleksandra Vucica. Sam neka se kuva u kazanu posto ionako sve sam voli da radi, posto je sveznalica i pametnjakovic, nisu mu potrebni drugi da upadaju u kazan zajedno sa njim, bez obzira na pozive i lazni patriotizam. Daleko mu lepa kuca A.V.-A.V. KAPONE.

  18. prvo beše spoljni dijalog, sa drugarima preko bare, pa sad kao unutrašnji, a stvar već davno rešena i žaba bezmalo skuvana

  19. "Olako obecana brzina" traje vec 30 godima.Ove jeseni.ce.napuniti,8. Sednica ce imati rodjendan.Misliti da pobednici sa.te sednice i njihovi politicki naslednici mogu bilo sta da rese je glupost.Tada ,pre trdeset godina, smo (gubitnici na 8.sed.) imali procenu da ce direktne posledice 8.sed. trajati najmanje 50 godina.Ostalo je jos 20 godina.Treba,danas, uzegi u obzir i cinjenicu da tada nismo mogli predvideti izbijanje II Hladnog rata (2014.god.).

  20. "Opozicioni stranački lideri i analitičari ocenjuju da će poziv predsednika Srbije na unutrašnji politički dijalog o Kosovu biti teško ostvariv, s obzirom na to da ni sam Aleksandar Vučić ne otkriva šta je njegova strategija za Kosovo, kao i zbog toga što je u Srbiji ukinuta atmosfera društvenog dijaloga, prenosi Radio Slobodna Evropa"
    Pa upravo ste dokazali da niste nizašta sposobni

  21. @svedok vremena: "…ostaje generacijska sramota nedopustivog gubitka…" Dimitrije Tucovic je ostavio pismene dokaze na koji je nacin drzava postupala prema Albancima na Kosovu u njegovo vreme, Razni "svedoci vremena" bi trebalo malo da se postide konstantnog terora koji je vrsen nad Albancima u kontinuitetu od strane SVAKE vlasti pocev od kralja Petra. I za kraj: To sto TI Albance uporno nazivas Siptarima ne moze poniziti mnogo taj narod, ali JAKO MNOGO GOVORI o tebi. O kakvom NASLEDNOM PRAVU bulaznis? Nije Kosovo dedovina samo kosovskim Srbima, vec je takodje i dedovina kosovskih Albanaca.

  22. Najlakše je vikati "Kosovo je srbija" i "Ne damo Kosovo", "Izdajnik je ko prizna Kosovo". E kad treba naći konkretno rešenje, svi se izmiču. Ima Srba i van Kosova.

  23. I da hoce da proda Zivkovicu nema vise sta … sve je davno prodato . Sad samo moze da dovuce strane investitore i spasi stanovnistvo

  24. Mi kao država nemamo jasan stav. Kako uopšte znamo šta hoćemo, šta možemo i šta treba da očekujemo. I tu treba svi da učestvuju. Onaj ko se izvlači od odgovornosti, neka se izvlači i sa narednih izbora.

  25. Ovo je pitanje od opšteg interesa za državu , a ne stranačko pitanje i zbog toga bi svi trebali da sarađuju.

  26. Sa Đuriće, Dačiće, Vulinom i Filipom Davidom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.