"Da, jesam!": Jelena Milić potvrdila da je tužila Sava Manojlovića, ali još u decembru 1Foto: Miroslav Dragojević/ Danas

Ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić potvrdila je na društvenoj mreži „Iks“ da je tužila Sava Manojlovića iz Kreni-Promeni, ali napominje da je to učinila još 19. decembra prošle godine.

„Da, jesam! Davnog 19. 12. 2023. Zašto Savo Manojlović, Danas, N1 i Nova objavljuju tek 28. 4. 2024? Pa prilično je jasno…“, napisala je Milić.

Uz objavu Milić je podelila i fotografiju tužbe, koju ne objavljujemo na sajtu zbog zaštite privatnih podataka ambasadorke Milić, koje je ona sama objavila deleći tužbu.

Manojlovića je Milić tužila zbog povrede prava na čast i ugled i traži 200.000 dinara kao odštetu.

Kako se navodi, Milić je 1. septembra 2023. godine, u svojstvu ambasadorke, organizovala prijem u čast mitropolita Ruske pravoslavne crkve, budimpeštansko-mađarskog Ilariona Alofejeva.

Kako dalje piše, tim povodom Milić je izdala saopštenje na svom Instagram profilu sa fotografijama prijema uz propratni tekst u kojem je izrazila da je imala čast da prijem organizuje, te da je mitropolit Ilarion u Hrvatskoj boravio povodom služenja zajedničke liturgije za Svete novomučenike jasenovačke u Jasenovcu.

Savo Manojlović, direktor kampanje pokreta Kreni-Promeni, čiji je i kandidat za gradonačelnika na predstojećim beogradskim izborima, saopštio je juče da ga je Milić tužila zbog izjave u prošlogodišnjem izdanju emisije „Utisak nedelje“ koja se emituje na Novoj S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari