Šapić potvrdio da će učestvovati na izborima

Ostavite komentar


  1. Pa jeste, on i njegovi drugari, sa diplomama i doktoratima koje su pribavili, mogli bi da rade na održavanju beogradskih bazena, enentualno.

  2. Neces ti pomoci AV i ovoj vladi, jedino sto ces izgubiti obraz, ustvari to sto nemas nemozes izgubiti.

    1. Sa pokradenim spiskovima kupljenim glasovima sa cenzurisanim medijima on izlazi na izbore,jedini razlog da je u dogovoru sa njima,mi cemo na izbore a ja da ostanem predsednik opstine ,gde je tu moral, posle ovoga ja nikada ne bih glasao za niega.

    2. A ni ti NE MOZES pisati ispravno komentare ako ne znas gramatiku! Ostavite Acu Sapica na miru vidite svoju politiku bili botovi ili trolovi sve jedno. Covek ima svoj normalan i kultutan pristup politici sto nikome od vas ne odgovara. Vlast od 2000-2012 bila katastrofalna a ova od 2012-2019 nikada gora tako da nam ljudi poput Sapica trebaju da bi se vratili u kulturni kolosek i poceli da brinemo o gradjanima a ne ko ce vise da ukrade novca od gradjana a prica kako je neko drugi lopov.

  3. Napravio je doduše prvo „dva kruga“ da zavara neupućene, i onda uradio očekivano.

  4. Zaigrao si se decko, lako je dobiti laznu diplomu, ali je tesko takvima kao sto si ti da bude posten.

    1. Vrlo uspešno!
      Nego, čuste li za izraz „Trojanski konj“? Ima ih dosta u „opoziciji“.

  5. prozvao, da je konj. Zar je neko i pomislio da on neće izaći na izbore. Novi Beograd se raspada od prljavštine, Trotoari popucali, podignut asfalt, kao ostrva, vrat da se slomije. misli da će kupiti novobeogradjane nekakvim izletima, plivanjem i takvim glupostima. koliko je on lično dobio para da bude lojalna opozicija. Cena je do skoro bila 500000 evra. Pošto je ucenjen verovatno je dobio manje. Možda i ozida restoran kod Studentskog grada. E Šapiću, Šapiću, koliko si nam radosti donosio kao sportista, a sada izazivaš gadjenje.

    1. A meni ti i tebi slicni izazivaju gadjenje!Nalupao si gluposti posto predsdnik opstine nema nikakve nadleznosti to sve rade javna preduzeca koja su placena novcem gradjana a sto ne obavljaju svoju duznost pitati grad Beograd. Ne razumem zasto se bavite terorijama zavera i uvek ste vi najpametniji. A prvi ste seli sa vodjom botova za sto cim su Evropejci to od vas zatrazili. Sada se opet bunite sto ne znaci da vas nece opet sutra uvatiti za uvo i reci na izbore!Jeste medijski mrak totalni kao i lopovluk na sve strane ali ja necu da mi 15-20% vucicevih nepismenih botova vodi Srbiju dok ja sedim kuci i cekam da mi EU resi neki problem!I ja vidim taj isti pink,informer,hepi,studio b…i svu ostalu gamad od medija ali ne moze me niko naterati da za njih glasam. Problem je u glavi ljudi. Vi i oni ste isti pljujete jedni druge i svi ste najpametniji. Mora da sizadje 80-85% gradjna i ne moze on da pokrade toliko glasova a kada vas izadje 5-10% i njegovih ucenjenih i dibro udomljenih 15-20% on lako manipulise i pobedjuje.Samo dovoljan broj u Beogradu da izadje on nema nikakve sanse!Ja sa za Acu Sapica i glasacu za njega, jer samtram da nam politicke kulture nedostaje kao i normalnog razgovora.Ovde niko ne sme nista da kaze odmah bude napadnut da je neciji trol ili bot!Tako necemo nigde stici. Ovde svi kradu a svi vicu drzte lopova.

  6. Podržavam. Bar zbog retorike i odnosa prema drugima. Primer i vlastima i opoziciji.

    1. Jes bre, ocigledan primer kako se glasovima lazne „opozicije“ ostaje na vlasti. Udbaski bukvar par ekselans izdanje jos iz devedesetih doduse.

  7. Vec je dosadio sa tom prevrtljivoscu i samodovoljnoscu. Ovo mu je kraj, nadam se da zavrsava politicku karijeru zauvek. Gangula, bio si neko i nesto, sada si samo akademski gradjanin sa livade kraj fakulteta koji si „pohadjao“.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.