Stranke Ljajića i Draškovića podržale Vučića

Ostavite komentar


  1. Temelj politike SPO-a nije Srbija u Evropi nego odsecanje ruku svakoj osobi koja nosi Turski barjak. Ja ih se sećam po tome.

  2. E, Vuce Draskovicu, mislili smo da ne mozes nize da padnes. kad, ono, ti nas "prijatno" iznenadi. Sramoto jedna!

  3. Očekivana podrška SDPS i SPO . Kada je u pitanju SDPS možemo govoriti o doslednoj principajnosti dok je za SPO ovo jedini logičan potez koji im može garantovati opstanak na srpskoj političkoj sceni.

  4. srpski pokret obnove, sta je to. pa to ne postoji, sigurno je da ta cela stranka stane u putnicki auto. dana i vuk, pardon stane u smart for tvo. dvosed. haha.

  5. Ljajić je pragmatičan čovek. Zašto da ne podrži opciju koja podržava i pomaže njegove bošnjake u Raškoj oblasti. Sagradio im je klinički centar.

  6. Pa da ! Veciti grebatori se uvek prikljuce izvesnom pobedniku.
    Za Vuka znamo jos od 90-te a za Prasima od pre 10-tak leta!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.