Uroš Janković: DSS treba reforma pre predsedničkih izbora

*Miloš Jovanović je lider kakvog svi u DSS očekujemo* Skupština stranke verovatno na jesen foto: *Nema zabrane koalicija na lokalu sa SNS: Uroš Janković
Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Srbije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Vi iz DSS ste omogucili da Vucic na vlast u Beogradu dovede garnituru sa Sinisom Malim i Goranom Vesicem.
    Da lis te ponosni na to?
    Ne zaboravite da na poslednjim izborima, jedino nije bilo izbora za gradsku vlast u Beogradu.
    Da li se pitate zasto?
    Koji su to casni ljudi na Vracaru sa kojima saradjujete?
    Ne gospodine Jankovicu, ne verujem vise u DSS, izdali ste svoje glasace, vazna vam je bila vlast.

  2. Puna podrska za Urosa. Konacno neko ko ima snage i energije da stane na put fasistiskoj tiraniji nazadnjaka… Okupi mlad tim oko sebe i rezultat mora da dodje.

  3. Ако још неко не зна зашто Вучић није патриота, набројаћемо му три разлога од многих.

    1. Склопио Бриселски споразум са Косовом по којем се признају устав и закони Косова и по којем Косово улази у међународне институције, а никаква заједница српских општина није формирана.

    2. Потписао и усвојио у скупштини три споразума са НАТО у периоду од две године. СОФА, ИПАП и НСПО споразум.

    3. Ишао у Сребреницу да се извини за злочине, па потом кад је најурен оданде одлучио да се општини Сребреница( у којој је власт Изетбеговићева СДА) исплати 5 милиона евра из буџета Србије од чега је 2,5 милиона евра одмах легло на рачун те општине.

  4. Kasno je Urke da se sada pozivas na Statut. Izbrisali ste najvrednije ljude mimo statuta, u cemo si i ti ucestvovao. Sad kusajte svoje delo.

  5. Uros je u pravu, pravac u kome DSS mora da se transformise kako bi ostao na politickoj sceni je titna potreba za energijom Milosa Jovanovica na celu, a da Sanda i ekipa oko nje to skapira, i zrtvuje se radi samog DSSa, inace, nece ih biti.

  6. Срећа твоја што си имао Двери уз себе,да није било њих не би било ни вас на политичкој сцени!!!

  7. Milos Jovanovic je nesto najbolje sto se DSS moglo desiti u ovom momentu. Vucicevi samostalci i narodnjaci su prerano doneli odluku da napuste stranku. Moderni konzervativizam se vraca na velika vrata.

  8. Dokle više ovi fotwljaši i dupljaci?! Što nisi otišao sa Mladenovićem, kad već hoćeš isto što i on?! PODRŠKA ZA SANDU, JEDINU RAZUMNU POLITIČARKU U SRBIJI.

  9. Trebalo bi pitati g dina Jankovica koliku je "apanazu" dobio od Fk Cukarickog,i koliku je imovinu gradjana Cukarice morao da pokloni istome…Vuk u jagnjecoj kozi,tezak folirant,kao skroman covek a ovamo sve sto ima je stekao preko politike.Cak i pocetno,prvo se nakupio para u Djindjicevom kabinetu,kao mu pocetni kapital.Uros Jankovic je simbol svega loseg u politici u Srbiji,samo sto je mlad,pa ne deluje tako na prvi pogled…

  10. Uros je najvise profitirao od politike. Saradjivao i sa zutima i crnima samo da ima profit. Losa prica.

  11. Уроше, питање за Вас: ко је одговоран за избор одборничких кандидата у Београду, ко је одговоран за бламажу? Све велике приче о реформама у држави или станци, падају у воду, јер бирачи озбиљност неке странке цене по томе колико се поштује изборна воља грађана. Ако нисте у стању да упркос свему обезбедите поштовање са муком стечених мандата, онда нисте у стања да водите ни странку ни државу. Госпођа Санда се и при свом избору за председника странке окружила младим људима, нажалост део њих су се доказали као прелетачи и саботери – не само Андреја, Јованов, Бакарец, него и онај што дрема у Новом Саду. Санда је на последњој седници Главног одбора најавила подмлађивање руководства при наредним изборима (а то је у редовном року јесен 2017). Из овог интервјуа, поштовни Уроше стекао сам отужан утисак да једва чекате да јој видите леђа. Требало је имати траву стискавац па преузети странку у расулу у јесен 2015. Ја сам неко из унутрађњости, без икакве функције у странци. Моји извори су читање између редова у контролисаним медијима и разговор са члановима ДСС-а. Стога, мислим да Ви, поштовани Уроше, као неко из центра догађања, боље знате од мене какву је харангу и личну и породичну преживела да би очувала странку, коју је и њен оснивач џентлменски напустио по принципу "после мене потоп", како су медијски стрвинари и страначки ботови, потрзали и њеног мртвог оца и бабу Италијанку и сва друга подметања и монтаже. Зар није заслужила да после свега одради свој мандат до краја, без пожуривања? Иначе, кад се пре две године покретало питање избора новог председника мој кандидат број 1 био је Милош, а Санда број 2. Просто, жену нисам познавао, а Милоша сам имао прилике да упознам. Нажалост, или на срећи, Милош пре две године није пронашао траву стискавац. Ипак, никад није касно.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.