Vučić pouzdan partner Nemačke

Ostavite komentar


  1. Predsednik drzave prima nepoznatog poslanika Hahna! A protokol? Ovo je vrhunac! Posebno sto je novi nemacki parlament tek juce inaugurisan i 90 % promenjen a vlada jos bije ni u izgledu. Sada uopste nije vreme za razgovore!

  2. On je obican poslanikbu skupstini i to iz manje regionalne stranke. Nema nikakvu funkciju i ne predstavlja nemacku vladu ni na koji nacin

  3. Ovo ima tezinu kao kad bi nas poslanik Djuric otisao u Zanzibar i podrzao njihovog predsednika u nekakvim naporima al ne moze jel predsednik Zanzibara cuva ugled funkcije predsednika svoje drzave i ne sastaje sa ko naleti.Ovo nije vise ni banana republika vec ubudjala banana republika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.