Vučić sutra u poseti Rumuniji

Ostavite komentar


  1. To su vam partneri: Rumunija, Kuba, Burundi, Azerbejdžan …

    1. u kom ti svom svetu zivis. jel si ti od onoh sto su vikali beograd je svet. shvati rumunija je 7. po velicini zemlja u EU, sa 10. GDP u EU, sa GDP PPP koji je dva puta veci od srpskog, sa americkim raketnim stitom stacionaranom u Deveselu, sa vojnim budzetom od 8 milijardi evra, sa platom lekara od 4.000 evra, sa Srbima gastabajterima koji idu da rade za minimalac od 400 evra, za pare koje kod vas u Srbiji bese rade profesori srednjih skola. Srbi shvatite da ste 3 najsiromasnija zemlja evrope posle Albanije i Bosne, kojoj je 15 % teritoroje okupirano, sa brojem stanovnika koliko ima pola Moskve, sa najvecom stopom smrtnosti od karcinoma u Evropi, u kojoj se deca lece SMS porukama, sa minimalnom zaradom od 150 evra. Cutite i stidite se

  2. Verovatno ce Rumunima objasniti kako se postizu briljantni ekonomski rezultati i kako postati „lider u regionu“ u privrednom rzvoju. Njima koji imaju 7% rast BNP u poredjenju sa nasim 1.7%.

  3. Saradnju sa Rumunijom treba podici na visi nivo jer nam je ona uvek bila veliki prijatelj.

  4. Do sada smo dobro saradjivali sa Rumunima, pa ocekujem da se taj trend nastavi i u buducnosti. Za dobro jednih i drugih!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.