Vučić – tipični primer „balkanskog vožda“

Ostavite komentar


  1. Svaka rec u tekstu je pun pogodak sve je bas tako kao sto ste napisali ali zasto upotrebiste rec vožd za neke koji pucaju od sebicnosti i samovolje. Vožd je jedno uzviseno bice koje svom narodu cini samo dobro. Mnogi su svojatali tu rec ali za Srbe to su samo daleki vladari iz doba Nemanjica od kojih je verovatno i potekla rec vožd.

  2. Dodje preko Drine ili Save,i sta da radi?Tu su Seselj,Vuk Draskovic,Vulin Krkobabic,Radulovic,Tadic Raskovic Ivic,Martinovic,Radeta,Djukanovic…Nornalno vozd.A mi smo tu da ih Podrzimo u njihovoj komsijsko borbi.

  3. Sve je tačno ali treba naglasiti da je Rusija ta koja destabiliše region, a naročito od 12.03.2003. Nisu, srećom, uspeli 16.10.2016. u Podgorici!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.