Tomislav Nikolić je stvorio SNS i otac je stranke kojoj pripadam. Ali ako se neko, pa makar to bio i savetnik predsednika Srbije, koji je za mene i dalje savetnik oca stranke, odnosi loše prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, onda imam pravo na svoje mišljenje.

Moj stav je da je šteta što je Oliver Antić i dalje savetnik. Naravno da je odluka na predsedniku“, ističe za Danas Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS i ministarka energetike reagujući na kritike predsednika Srbije Tomislava Nikolića na njen račun.

Predsednik Nikolić izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da neki ljudi iz SNS ne poštuju instituciju predsednika Republike. „Ne može član SNS da kaže ko zaslužuje da radi u Predsedništvu, kao što ja njima nikad ne kažem ko treba da bude u Predsedništvu stranke i Glavnom odboru stranke, ili ko treba da bude ministar“, naveo je Nikolić, dodajući da se mnogi u SNS kriju u hladovini, iza Vučićeve popularnosti i odgovornosti. Nikolić je rekao i da nema nikakvu dilemu o ostanku Olivera Antića na mestu njegovog savetnika.

Podsetimo, potpredsednica SNS Zorana Mihajlović ovih dana je komentarišući ostavku Olivera Antića na članstvo u stranci navela da je ozbiljno pitanje da li Antić treba da ostane na mestu savetnika šefa države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari