Poziv Supernove Junajted mediji da pošalje predlog ugovora 1Foto: StockSnap/pixabay

Kablovski operator Supernova pozvao je danas Junajted mediju da tokom dana pošalju predlog ugovora svim kablovskim operatrima koji posluju pod brendom Supernova, pod istim uslovima i istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala United Media, uključujući Nova S, Nova Sport i N1.

„Što se tiče Telekoma Srbija, ponavljamo da smo u više navrata u pisanoj formi iskazivali spremnost da emitujemo sve kanale Junajted Medija, uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi“, dodaje se u saopštenju.

Pošto se u svom saopštenju pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da se i Telekomu Srbija slali takvu ponudiu i predlog ugovora, koja istine radi nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to konačno i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja, navodi se u obraćanju Supernove Junajted mediji.

Da bismo i jedni i drugi pokazali da brinemo pre svega o korisnicima, a kako bismo uštedeli na vremenu u iščekivanju vašeg ugovora, koji ćete nam, verujemo danas poslati, pozivamo vas da nam odmah dozvolite da ponovo emitujemo sve vaše kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje niste hteli da date našim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport, istakla je u saopštenju Supernova.

Komisiji za zaštitu konkurencije Supernova je, kako se navodi u saopštenju, danas prijavila povredu tržišnih uslova, tražeći privremenu meru vraćanja kanala N1, Sport klub i drugih svim korisnicima na teritoriji Srbije.

Junajted Medija objavila ponudu Telekomu i JP Pošta za distribuciju kanala N1

Junajded Medija AG, kao nosilac prava distribucije TV kanala N1, pozvala je danas operatora Telekom Srbije AD i sve operatore koji su povezana lica ove kompanije, a koja su ovlašćena za pružanje usluge distribucije medijskih sadržaja u Srbiji, u odnosu na celokupnu bazu korisnika svih operatora u okviru Telekom Srbija Grupe, kao i JP Pošta Srbije – Pošta NET, za distribuciju kanala N1, za teritoriju Srbije.

„N1 televizija je prepoznata kod građana Srbije po objektivnom, tačnom i profesionalnom izveštavanju. Više od pet godina su prvi izbor gledalaca tokom svih bitnih dešavanja u zemlji i regiji. Verujemo da pravovremeno i istinito izveštavanje medija predstavlja opšti interes za sve građane Srbije“, navodi se u pozivu Junajded Medija. Kako navode cena je 0,4 evra po korisniku i bazirana je na tržišnim uslovima i cenama koje Telekom Srbija Grupa plaća drugim kanalima. Period trajanja ugovora je tri godine.

 Junajted Medija napominje da ovaj poziv važi i za sve ostale operatore upisane u Evidenciju operatora javnih komunikacionih mreža i usluga RATEL-a. A ponuda do njenog opoziva.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Poziv Supernove Junajted mediji da pošalje predlog ugovora”

  1. a sta ocete vi bi da sport klub uzmete a n1 ne e pa nece da moze oce3mo n1 i tacka ili raskidamo svi ugovore sa vama

  2. Bio sam korisnik usluga Kopernikusa, koji je bio očajan, sa redovnim prekidima signala (uvek zbog nekih nestanaka struje, negde, kako su objašnjavali), a internet im je bio kao 90-ih iako sam plaćao profi tarifu, ali to je bio jedini kablovski operater u mom mestu. Kada su počeli selektivno da prekidaju određene kanale, shvatio sam o čemu se radi, otkazao pretplatu i prešao na Total tv, a internet vezu vrhunskog kvaliteta dobio preko malog provajdera, takođe bez kabla. Pitam se gde mi je bila pamet prethodnih godina i savetujem sve koji imaju sličan problem, odnosno SuperNovu ili šta već, da učine isto što i ja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.