Foto: Logo

„Čovek je naručio CarGo na Banjici, a vozač, naš član, izašao je da mu pomogne jer je bio sa štakama, ali zapravo to je bio inspektor. Kada su stigli u Sopot, interventna i komunalna policija zajednički su zagradile CarGo vozilo i pauk ga je odneo“, rekao je Vučić.

Akcijom je, kako se navodi, rukovodio inspektor koji je naveo člana Udruženja CarGo u sačekušu, tako što je glumio osobu sa invaliditetom sa štakama i sa otvorenom ranom na nozi.

„Hajka na CarGo ne prestaje, oduzeta vozila još nisu vraćena, iako niko nema pravo da ova vozila drži“, rekao je tim povodom predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

Dodao je da je „sramno i što se predmeti za vraćanje ovih vozila drže u fioci i na CarGo primenjuju akcije kao da su u pitanju najveći kriminalci, a ne ljudi koji pošteno rade svoj posao, plaćaju poreze državi i rade u skladu sa Zakonom“.

Istakao je da to udruženje pomaže njihovim vozačima i za svako oduzeto vozilo daje zamensko u istoj vrednosti.

„Ne mogu da uplaše ni nas, niti da zastraše naše članove. Pobedićemo u ovoj okrutnoj borbi samo fer sredstvima, a oni koji su protiv nas treba da se zapitaju da li žele da nastave s prljavom igrom, za koju će svakako biti sankcionisani“, rekao je Aleksandar Vučić.

On je kazao da ga ne čudi progon članova udruženja, ali da je „šokiran“ činjenicom da se zloupotrebljavaju osobe sa invaliditetom i da se oponašaju ili koriste inspektori na bolovanju.

Povezani tekstovi