Kompanija Meridian – Priča o dve decenije najviših poslovnih standarda 1Foto: Meridian

Godina koja se bliži kraju ceo svet podsetila na važnost odgovornog poslovanja – za Meridianbet to je deo dugoročne biznis strategije

Kompanija Meridian dvadeset godina uspešno posluje na veoma zahtevnim tržištima igara na sreću regiona i EU. Iako je to, razume se, posledica prepoznatljivosti brenda, to je pre svega dokaz da je ova kompanija uvek uz društvo i zajednicu onda kada je najteže.

Dani kada ponovo sa velikom neizvesnošću pratimo stanje javnog zdravlja podsetnik su da poslovna zajednica uvek mora pružati podršku onima kojima je najteže, jer je to jedini put da neizvesnost ne preovlada svakodnevicom.

Zapravo, to je suština društvene odgovornosti koju Meridian pokazuje na delu.

Meridian ulaže u znanje i inovativnost

Kompanija Meridian nedavno je ugostila i odlučila da stipendira najbolje diplomce koje je Srbija imala u prethodnoj akademskoj godini. Brend koji je pristuan na više od 30 regionalnih i svetskih tržišta igara na sreću predstavio se mladim ljudima koji su osnovne akademske studije nedavno završili sa prosečnom ocenom 10.00.

Kako bi svoja impresivna znanja i veštine što bolje upotrebili na globalnom tržištu rada, a u Srbiji – jer je njihova želja da u ovoj zemlji ostanu, kompanija Meridian odlučila je da ih materijalno pomogne kako bi što pre svoja impresivna znanja i veštine pokazali na globalnom tržištu, iz svoje zemlje.

Podrška lekarima – našim najvećim herojima

Srbija se, kao i čitav svet, mesecima bori protiv pandemije virusa korona. Da nema svakodenvnih podviga zdravstvenih radnika, koji već mesecima spašavaju živote, naš svakodnevni način života bio bi još više ugrožen.

U znak zahvalnosti, kompanija Meridian je do sada izdvojila preko 3 miliona dinara pomoći za više od 60 zdravstvenih cenatra širom zemlje, kroz donacije deficitarne medicinske opreme.

Borba sa opakim i retkim bolestima ne pita za pandemiju

Retke i teške bolesti ne biraju trenutak kada će da udare na najugroženije, a Meridian je ponosan na činjenicu da je najveći pojedinačni korporativni donatoro novčanih sredstava za lečenje male Sofije Markuljević, koja je na lečenju u SAD.

Velike priče o humanosti kompanije Meridian tek slede.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “Kompanija Meridian – Priča o dve decenije najviših poslovnih standarda”

  1. Svakako najveci uticaj je imala za akciju povodom male Sofije,posluzili su kao primer da i ja kao pojedinac treba da pomognem.Sve najbolje

  2. Jel imam neke zasluge i ja za ,,uspesan,,rad Meridina..za dve tri prosle godine ,,ostavio,,sam im 3.500-4.000.evra.

    • Kako mislis ostavio? Usao i rekao evo poklanjam? Ili si se kockao? Nikada nisam cuo da idu ulicom i biju ljude koji ne ulaze kod njih. Posluju kao mnogi drugi , pa njih nigde ne vidimo da pomazu

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.