Održan pomen medicinarima preminulim od kovida ispred Vlade Srbije (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Zaustavite saobraćaj,
  zaustavite sve,
  neka stane sve danas,
  i stanimo mirno za naše lekare, medicinske sestre, tehničare, servirke, higijeničarke,…,
  Oprostite nam što vas nismo zaštitili iscrpljene i posvećene.
  Slava im i HVALA.

 2. Bravo, drage kolege, na dostojanstven način ste se oprostili od umrih heroja lekara i medicinskih sestara. U potpunosti podržavan vaše zahteve. To od nas traže umrle kolege i koleginice. Nema veće žrtve, nego kad svesno dovesdeš sebe u situciju da žertvuješ svoj život ne bi li spasao drugoga. SVI, I ŽIVI I UMRLI, SU HEROJI, a umrli i svesni MUČENICI. Žao mi je što zbog duboke starosti nisam bio fizički sa vama.
  Posebno sam ogorčen da su umrli heroji dobili od države u zank zahvalnosti MEDALJE, dok su kojekakvi zabavljači, pa makar bili i umetnički, odlikovani ORDENJEM. Ovo državnoj kancelariji za ordenje nije smelo da se dogodi, a predsedniku zamerka što nije blagovremeno uočio ovu birokratsku nepravdu prema umrlima. Naam se dsa će to biti na neki pogodan način ispravljeno. Svi oni su zaslužili da budu narodni heroji i da njihove porodice, pored ispunjenja svih iznetih zahtva, prime u njihovo ime ordene Karađorđeve zvezde ili ili Ordene za hrabrost. o je moralni čin, neće ih on vrstiti, ali je deo duga države premq njima i njihovim porodicama..

 3. Pa jeste bio i skup i pomen ali i Protest. Sta se to stidite reporteri Danasa ? U cije to ime krijete?

 4. Činom dovođenja članova kupus opozicije na pomen lekarima preminulim od covid 19 svima su dokazali da sindikat lekara i farmaceuta sa gospodinom Panićem na čelu više vodi brigu kako da se dopadne opoziciji, kao neko ko želi loše vlasti, a i kolegama i koleginicama koji se bore sa virusom i leče narod.

 5. dr.Nestorovic prica da nikave pandemije nije bilo i da su to obicne zrtve -normalne -ko je onda u pravu ????

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

2. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.