Upravni odbor RTS-a produžio ugovor Bujoševiću 1Foto: N1

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije je na današnjoj sednici, potrebnom većinom glasova, doneo odluku o produženju ugovora o radu generalnom direktoru Draganu Bujoševiću, do isteka mandata, objavljeno je na sajtu RTS.

Za generalnog direktora RTS Bujošević je izabran maja 2015. godine, a mandat generalnog direktora je pet godina.

Upravni odbor je, na predlog Bujoševića, Vladimira Kecmanovića imenovao za glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa, a Oliveru Kovačević za glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa.

Ilija Cerović je imenovan za glavnog i odgovornog urednika Obrazovno-naučnog programa.

Nenad Stefanović je imenovan za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa, a Predrag Šarčevića za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radio Beograda.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Upravni odbor RTS-a produžio ugovor Bujoševiću”

  1. Sramota , ali koga je za to briga. U Srbiji ,se ne zna ni ko pije ni ko placa. Posle ovoga ,zaista vise nema smisla, bilo sta pricati ili pisati u vezi rtsa Tiranija je uzela maha.Bujosevic i njegovi barjaktari, nemaju ni stida ni srama.
    Kada dobar deo Srbije trazi njegovu ostavku, on demonstrira silu i opstaje na funkciji. Ovo bez odobrenja predsednika Vucica, ne bi moglo da prodje.Znaci da je zadovoljan s stanjem u RTS u. Zalosno i tuzno…Osim uredjivackih promasaja, rts je pun ogoljenog kriminala , koji se ovakvim izborom, precutno odobrava i podstice.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.