CarGo odgovorio Zorani Mihajlović: Šta je sledeće? Da se puca u CarGo? 1Foto: Car Go

Udruženje građana “CarGo“ odgovorilo je na optužbe ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović da „zloupotrebljava pojedine oblike prevoza putnika u kojima se poziva na EU regulativu“, da očekuje da je sledeći korak da izda naređenje da se puca u članove CarGo Udruženja.

„U praksi ’evropska regulativa’, kako je ministarka očigledno vidi, sprovodi se uz dve interventne jedinice policije, naoružane dugim cevima, koje opkole i nanišane vozilo člana CarGo Udruženja, dok sa strane sve to, uz osmeh, koordiniše Aleksandar Bjelić, predsednik Udruženja taksista Srbije, i nekoliko njegovih kompanjona“, navodi se u saopštenju Udruženja građana „CarGo“.

Udruženje građana „CarGo“ postavilo je pitanje Zorani Mihajlović koji je sledeći korak, „nakon što oduzmu sva vozila, da li će možda pohapsiti ili pobiti sve članove CarGo Udruženja“.

„Ministarka je za taksi kartel podigla državnu silu i potegla oružje. Pretpostavljamo da je sledeći korak – pucanje u CarGo, opet u prisustvu Aleksandra Bjelića. Da li će tada gospođa ministarka do kraja predati državu u ruke taksista, da je pljačkaju, ne plaćaju porez, šteluju taksimetre, voze na divlje. Da li će tada zabraniti i vožnju biciklom i metro i sve ostalo što taksi kartelu može da bude konkurencija? Ili će zvanično predati ministarstvo Aleksandru Bjeliću, pošto, ionako, za njega radi.“ navodi se u saopštenju.

CarGo je dodao da se za zloupotrebu vlasti u zemljama Evropske unije, na koje se ministarka poziva, odgovara pred zakonom, ali i pred građanima kada ministri podnose ostavke, ili ih smene.

„CarGo odlično zna kako funkcioniše poslovanje u zemljama Evropske unije. Jer CarGo radi u zemljama Evropske unije. Za razliku od Zorane Mihajlović, koja u tim zemljama nije moguća. Nije ni moguće da neko odgovara puškom, ali očigledno Zorana Mihajlović tako najbolje zna“, dodaju u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari