Za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi stiglo 9,7 miliona koverata 1Foto: ALEKSANDAR VELJKOVIC

Za četvrto izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ trenutno konkuriše ukupno 9,7 miliona koverata sa fiskalnim računima, a samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je 140.000 koverata, saopštila je danas Vlade Srbije.

Izvlačenje će biti održano u subotu, 13. februara u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Iz Vlade Srbije, koja je organizator nagradne igre, podsetili su da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u izvlačenju.

U subotnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila „Fijat 500L“ i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Podseće se da u nagradnoj igri, koju podržava NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, uz uslov da se fiskalni računi i slipovi ne mešaju u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“, navedeno je u saopštenju.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi planirano je za 27. februar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari