Glumac Džimon Hansu koji je bio nominovan za Oskara: Još uvek se borim pokušavajući da zaradim dolar 1Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Iako je bio nominovan za dva Oskara, glumac Džimon Hansu priznao je da se u poslednje vreme muči zarađivanjem za život, prenosi Index. hr.

Kako navodi Unilad, zvezda DC-ja otvoreno je priznala da se oseća kao da ga je industrija prevarila.. Hansu je bio nominovan za Oskara za filmove In America (2002) i Blood Diamond (2006), a nedavno je glumio Čarobnjaka u Shazamu! Fury of the Gods. Takođe je poznat i kao Korath the Pursuer iz Marvelovih filmova.

„Sećam se vremena kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija ni industrije. Osećao sam se kao da bih trebao biti srećan što sam nominovan za Oskara i to je to.“

„Još uvek se borim pokušavajući da zaradim dolar. Ušao sam u posao s nekim ljudima koji su apsolutno dobrostojeći, ali nemam za njih lepih reči. Tako da se osećam prevarenim, užasno prevarenim, u smislu finansija, ali i u smislu posla“, dodao je.

Međutim, glumac je rekao da se stvari polako popravljaju što se tiče toga kako na njega gledaju u Holivudu.
„S vremena na vreme i oni sami kažu: ‘Trebalo bi mu dati više, malo je podcenjen.’ I sami su toga svesni“, rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari