Portreti sa 5 kontinenata: Humanitarna izložba fotografija Marka Obradović Edge sutra u Beogradu 1foto: Instagram/Marko Obradović Edge

Osma samostalna izložba fotografa Marka Obradovića Edge, biće otvorena sutra 25. februara, u 19 časova, u beogradskom tržnom centru “Galerija“. Izložba je humanitarnog karaktera, sav prihod od prodatih fotografija će biti uplaćen na račun za lečenje devojčice Sonje Kovačević, koja boluje od atrofije malog mozga usled koje ima raznovrsne smetnje u razvoju, ponašanju, a naročito se odražavaju na hod i govor.

Izložba nosi naziv “People of the world 2“.

Fotografije su nastale u prethodnih 5 godina, a u pitanju su portreti sa najzanimljivijih destinacija svuda po svetu, koje zahvaljujući višenedeljnih pripremama i pregladanjem materijala za ovu izložbu imam priliku opet da posetim na neki način, napisao je Obradović na svom Instagram profilu. Ukupno 10 zemalja, sa 5 kontinenata.

Žele da Sonji omoguće boravak u Institutu dr Simo Milošević u Igalu, te je odlučeno da sav prihod sa izložbe bude uplaćen na Sonjin račun.

Sonji možete pomoći SMS porukom “616“ na broj 3030.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari