ripliFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Talentovani gospodin Ripli je film koji je rado repriziran na našim televizijama i koji ima puno poklonika, a koji je inspirisan romanima Patriše Hajsmit.

Sada ovaj serijal o Ripliju dobija novu adaptaciju u vidu Netfliksove serije koja je dobila i prvi trejler i za koji znamo datum izlaska.

Psihološka mini-serija Ripli izaći će 4. aprila ove godine, a naslovnog lika tumači Endru Skot, poznat po ulogama u serijama Fleabag, Sherlock i His Dark Materials, kao i filmu All of Us Strangers, piše Index.hr.

Kako prenosi Deadline, radnja mini-serije prati prevaranta Riplija u Njujorku u ranim 1960-im godinama.

Jedan bogataš ga unajmljuje da otputuje u Italiju i uveri njegovog sina da se vrati kući.

Prihvatanje posla prvi je korak u komplikovani život pun prevara, krađe i ubistava, a objavljeni trejler pokazuje koliko je daleko Ripli spreman da ide kako bi obavio posao.

Mini-serija će imati osam epizoda i biće prikazana u crno-belom formatu. Osim Endrua Skota, u njoj se pojavljuju Dakota Faning kao Mardž Šervud i Džoni Flin kao Diki Grunlif.

Uz njih, u seriji glume i Eliot Samner, Mauricio Lombardi, Margerita Baj i Džon Malkovič.

Nakon što je objavljen novi trejler, gledaoci koji ne mogu dočekati premijeru javili su se u komentarima.

„Kinematografija izgleda neverovatno!“, „Napokon nešto vredno ponovne pretplate. Već dugo nisu napravili dobru mini-seriju“, „Ovo izgleda kao remek-delo!“, „Jedva čekam da ovo dođe na Netfliks“, „Endru Skot je savršen izbor za ovu ulogu“, „Napokon nešto vredno gledanja“, neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari