Bivši bubnjar grupe Oejzis, Toni Mekkerol planira da objavi knjigu o svom nekadašnjem bendu. U knjizi, Mekkerol se razračunava sa gitaristom i autorom pesama Noelom Galagerom.

– Postoji druga strana priče o grupi Oejzis, a ja želim da je ispričam. I drugi članovi benda treba da dobiju nekakvo priznanje, jer nije sve zasluga jedne osobe – izjavio je Mekkerol.

Ovaj bubnjar u knjizi „Oejzis: Istina, Noelova istina, nema veze sa istinom“, otkriva i da je pevaču Lijamu i njemu svojevremeno bilo zabavno da uništavaju skupocene automobile fudbalera Mančester junajteda, rivalskog kluba, pošto obojica navijaju za Mančester siti.

Početkom devedesetih Toni i Lijam radili su u perionici i „slučajno“ oštetili automobile Pola Insa i Erika Kantone. Insov je izgreban žicom, dok je Francuzov novi Mercedes misteriozno ostao bez vrata.

Toni Mekkerol je izbačen iz benda 1995, posle izlaska drugog albuma „(What’s the Story) Morning Glory“, i posle sukoba sa Noelom Galagerom, koji je kritikovao njegovo sviranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari