Šarmer za sve generacije, Brajan Feri, 20. septembra na sceni Beogradske arene nastupiće sa bendom od 14 članova u kome će, kao bubnjar, biti i njegov sin Tara Feri. Tara je Ferijev treći sin i sa ocem je svirao na albumu „Olympia“. Album iz 2002. godine „Frantic“ Brajan je posvetio upravo Tari.

Pored pesama sa novog albuma „Olympia“, koji promoviše na turneji, publika će čuti i hitove kao što su „Let’s Stick Together“, „Slave To Love“, „Don’t Stop The Dance“, „Boys and Girls“, „Tokyo Joe“, „In Your Mind“, „These Foolish Things“, „Price of Love“, „I Put a Spell on You“, što je garancija za više od dva sata odlične muzike.

Za svoje gostovanje Feri je zamolio da ga sat vremena pre nastupa sačeka maserka kao i da u garderobi preovlađuje crna boja stolnjaka i peškira. Posle koncerta, prepustiće se uživanju uz šampanjac Don Perignon, kvalitetno crno i belo vino, Stella Artois pivo i Evian i San Pellegrino vodu. Pored bine, nalaziće se i garderobe za brzo presvlačenje tokom koncerta, za Ferija i plesačice. Brajan Feri u Beograd dolazi dan ranije iz Bukurešta, a u sredu, posle koncerta u Beogradskoj areni, putuje za Budimpeštu.

U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže, a u Beogradskoj areni nastupiće u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Olympia“. Ulaznice za koncert u prodaji su po cenama od 2.900, 3.500, 3.800, 4.500, 5.500 i 6.000 dinara. Mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Ušće Šoping centar, Dom sindikata, knjižare Delfi i Vulkan, Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajtova www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Gostovanje u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

Posle gostovanja Stinga u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem koje je bilo prvo gostovanje jedne zvezde svetskog ranga u domaćem talk show programu, zahvaljujući Beogradskoj areni, u istoj emisiji gostovaće i Brajan Feri. On će biti gost u emisije na TV Prva koja će biti prikazana 23. septembra. U emisiji će se pojaviti i kompletni bend koji Ferija prati na turneji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari