Koncerti posvećeni grupi Indeksi pod nazivom „Da sam ja netko“ biće održani 15. oktobra u novosadskom Spensu i 16. oktobra u Sava centru u Beogradu u 20 časova, najavljeno je u saopštenju organizatora.


Pored originalnih članova benda, nastupiće i neki od najvećih pevača i muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, među kojima i Arsen Dedić, Dado Topić, Kaliopi, Zijo Valentino, Aki Rahimovski, Ogi Radivojević, Hari Mata Hari, Mladen Vojičić Tifa, Jelena Tomašević i Seid Memić Vajta.

Indekse, jednu od najvećih grupa sa ovih prostora, osnovala je 1962. godine grupa studenata u Sarajevu, a svoju višedecenijsku karijeru započeli su 1964. godine na gitarijadi u Beogradu, gde su osvojili mogućnost snimanja prvog singla. Prestali su sa radom nakon smrti legendarnog pevača Davorina Popovića 2001. godine, a za njima su ostale mnogobrojne pesme koje su postale neraskidiva veza između mnogih generacija. Ulaznice za koncert se već mogu naći u prodaji u Bilet servisu, Sava centru i Spensu po ceni od 1.200 do 2.300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari