Konstrakta predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije (VIDEO)

Ostavite komentar

 1. I kao i obicno reci cemo da nas ne vole pa nismo ni usli u finale (nadam se bar, jer bi me bilo bas stid)

 2. Ovo je bila najzanimljivija „Beovizija“ u ko zna koliko godina. Baš da vidimo šta će da kažu svi koji su tvrdili da je bilo namešteno da bi Sara Jo otišla u Torino.

 3. Baš mi se svidja pobednicka pesma neobicna i lepa.Govori o zdravoj i lepoj zeni sto znaci da smo preziveli koronu i pitamo se sta je sledece sta sad?!

 4. Umetnost se treba razumeti, drago mi je da i ziri i publika jesu…

 5. Na prvo slusanje Sam gledala u neverici Bez reci…..sok….pa Sam pocela nakon toga da pevam mora biti zdrava…..pa mi se dopalo pa Sam opet pustila ….gledajuci ostale shvatim da je riba potpuno luda I drugacija od ostalih DOSADNIH…..I ONDA SAM GLASALA AHAHAHAHA

 6. Odavno nisam čula nešto ovako dobro! Angažovana pesma a nasmejala me je do suza.

 7. Zemljo, otvori se! Ovo je duplo golo. U muzičkom smislu – uvreda za uši, u profesionalnom – brodolom stručnog žirija (publika uopšte nije kriva), u intelektualnom – praznina koja zveči i štipa za mozak, u političkom – kao da je na predsedničkim izborima u prvome krugu pobedio Beli Preletačević, i, u izvođačkom smislu – kao kad bi recitatorski performans na muzičkom takmičenju nadvisio raskošno pevanje Tošeta Proeskog.

 8. Sta je bre ovo ? Kao na obdukciju, jetra, slezina, srce, zeludac, bubrezi…..strasno, bruka

 9. Ma biće da je raji baš dosadila primitivna gologuzija i naricanje + Željko Joksimović u 1001 verziji pa se eto odlučila za nešto sasvim drugačije, makar to bilo i u ovakvoj-kabaretskoj formi. I ne nećemo grickati nokte od uzbuđenja da li će Ana „zapaliti i pokoriti Evropu“ na tom takmičenju. To ostavljamo ljubiteljima Kurira,Informera,Blica,Objektiva,Pinka,Parova i Zadruga kada opet i ponovo izglasaju nešto za njihovu dušu da se nerviraju „jer nas tamo svi mrze“ pa ne vide da smo „suvi kvalitet i tri koplja ispred svih“.

 10. Dno dna! Nadam se da neće biti takmičenja u Torinu…da se ne brukamo do kraja!Muka mi je više od komentara “ genijalaca“ koji “ ovo“ pokušavaju da svrstaju u umetnost! Ovde nema ni “ U“ od umetnosti!

 11. Ne svidja mi se. Ne mislim da je umetnost, vec je otkaceno pa pomalo depresivno. To je sve.

Ostavite komentar

Scena

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.