Tri godine nakon poslednjeg nastupa u Nišu, grupa Negative će sutra održati samostalni koncert u dvorištu Banovine. Koncert u Nišu je organizovan u okviru turneje „Negative Summertime Tour 2011“.


– Nakon MTV nominacije za najbolji bend regiona 2010, Negative je podelio svoju buntovničku i mladalačku energiju albuma „Spusti me na zemlju“ sa brojnom publikom iz Srbije, Makedonije, Bosne, Crne Gore, i želi da to učini sa publikom u Nišu. Proverite zašto ćemo vas spustiti na zemlju, pa dići u nebo! Pod otvorenim nebom u Banovini, kako čujemo – najboljem koncertnom prostoru grada Niša, ne propustite priliku da budete deo te energije – poručio je u najaviáMilen Zlatanović Zmo, bas gitarista benda, koji će posle Niša svirati u Sarajevu, Banja Luci, Nikšiću, Podgorici i drugim gradovima u regionu.

Niški koncert počinje u 21 čas. Ulaznice u pretprodaji koštaju 500 dinara, a u prodaji su od 1. septembra u radnjama „Happy House“, „CD Sound“ i „Energy music shop“. Na dan koncerta cena karte iznosiće 700 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari