Voja Brajović: Ponižavanje umetnika mora da stane

Ostavite komentar


  1. jadni umetnici . trebalo bi ih obavestiti da u ovoj zemlji postoji još gomila slobodnjaka koji rade i zarađuju kada ima posla , koji sami sebi , za razliku od umetnika i popova , uplaćuju doprinose i koji odlaze u normalnu, zarađenu penziju i koji nemaju mogućnost, a siguran sam i ne žele , da se kao , najčešće glumci i pevači nakače još jednom na državu preko nacionalne penzije . bedno.

  2. Potpuno ste u pravu veoma cenjeni umetnice Brajovicu. Ponizavanje umetnika mora da prestane. Ali to nije moguce dokle god je na vlasti jedan pripadnik ljudske vrste koji ima izraziti animozitet i mrznju prema intelektualcima i umetnicima koji ne klakerisu i himnodisu njemu licno. On ih mrzi zato sto su daleko znacajniji od njega i zato se okruzuje retardima i zlomislecim neznalicama kojima moze da manipulise a moze i da ih napujdava kao licne aportere. Na umetnike i na slobodno mislece. to je gorka istina nase stvarnosti ovde i sada.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.