Beta

Izbodeni mladić u Kosovskoj Mitrovici operisan, van životne opasnosti

Dežurni hirurg u kosovskomitrovačkoj bolnici doktor Gojko Igrutinović rekao je večeras sd je mladić D.B. (18) koji je izboden oštrim predmetom u blizini mosta na Ibru u severnoj Mitrovici operisan i da je njegovo stanje stabilno. Prema njegovim rečima mladić je hitno operisan jer je zadobio povrede “ hladnim oružjem u predelu leve polovine grudnog koša i leve slabine sa povredom krvnih sudova“.

Haradinaj: Imamo svoje probleme, ne pada nam na pamet Srbija

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da Kosovo ima svoje probleme i ne pada mu na pamet da se bavi Srbijom, dok je navode da će intervenisati na severu ocenio kao izjave za unutrašnju upotrebu političara Srbije.

Odložene utakmice Super lige

Četiri utakmice 21. kola fudbalske Super lige Srbije odložene su zbog obilnih padavina i trebalo bi da budu odigrane sutra u istom terminu.

Dodikova izjava „vrhunac rasizma“

Dodikova izjava „vrhunac rasizma“

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini (IZ BiH) najoštrije je osudila izjavu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da srpski narod u BiH „ne veruje dobrim namerama muslimana“. IZ BiH je Dodikovu izjavu datu bečkom dnevniku Standard ocenila „uznemirujućom i zastrašujućom“, navodeći da je ona na tragu uverenja haške osuđenice i bivše predsednice RS Biljane Plavšić iz 1993. godine da su „muslimani genetski kvaran materijal“.


PrvaPoslednja