Bor

Bor: Udruženjima preporučeno da se uključe u pružanje pomoći najstarijima, ako žele 1

Bor: Udruženjima preporučeno da se uključe u pružanje pomoći najstarijima, ako žele

Naredba Gradskog štaba za vanredne situacije Bora doneta 6. aprila, a koja se odnosila na udruženja građana i dobrovoljna društva kojima je naloženo da „stave na raspolaganje sve raspoložive ljudske resurse za pomoć najstarijim građanima u vidu donošenja namirnica i lekova na kuću i organizovanja lekarske pomoći“ je promenjena.

U Boru do juče urađeno 46 testova na korona virus 4

U Boru do juče urađeno 46 testova na korona virus

Do juče je u Boru urađeno 46 testova na novi korona virus, stigli su rezultati 14 testova i po njima šest osoba je pozitivno na covid 19, rekla je direktorka Doma zdravlja Bor dr Vesna Radosavljević, a preneo portal Bor030.

U toku isporuka paketa podrške penzionerima u Boru 5

U toku isporuka paketa podrške penzionerima u Boru

Ovih dana penzioneri sa prihodima manjim od 30 hiljada dinara na teritoriji grada Bora dobijaju pakete podrške koje je obezbedio grad u okviru akcije „Briga o starima“ . Uz pomoć volontera borskog operativnog centra biće distribuirano 7.500 paketa podrške. Prema informaciji iz gradske uprave, blizu tri hiljade paketa namenjeno je penzionerima koji žive u seoskim naseljima.

U Opštoj bolnici u Boru preminula jedna osoba 6

U Opštoj bolnici u Boru preminula jedna osoba

Zamenik komandira Štaba za vanredne situacije Bor Danijel Aleksić danas je na konferenciji za novinare u gradskoj upravi saopštio da je tokom prošle noći u Opštoj bolnici u Boru preminula jedna osoba muškog pola.

Bor: Još dve osobe obolele 7

Bor: Još dve osobe obolele

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar  na teritoriji grada Bora registrovana su još dva slučaja virusa korona.

Opšta bolnica u Boru spremna 9

Opšta bolnica u Boru spremna

Prema informacijama Grada Bora, Opšta bolnica u ovom gradu je potpuno  spremna za prijem i kontrolu pacijenata sa sumnjom da mogu biti zaraženi korona virusom.

Registrovani prvi slučajevi Covid 19 u Boru, Negotinu i Boljevcu 10

Registrovani prvi slučajevi Covid 19 u Boru, Negotinu i Boljevcu

Prema rezultatima testiranja od petka, dve od pet testiranih osoba u Boru zaražene su virusom Covid 19, jedna zaražena osoba je hospitalizovana, a druga je u potpunoj izolaciji, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić na konferenciji za novinare.

Uhapšen zbog pokušaja razbojništva 11

Uhapšen zbog pokušaja razbojništva

Policija u Boru uhapsila je V.S.(1982) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništo u pokušaju.

U kompaniji Ziđin nema nijednog obolelog 13

U kompaniji Ziđin nema nijednog obolelog

Budući da kao svoj najvažniji zadatak smatra zaštitu bezbednosti i zdravlja svojih zaposlenih, Serbia Zijin Bor Copper doo je odgovorno preduzela i preduzimaće, sve neophodne preventivne mere za zaštitu i sprečavanje širenja epidemije novog korona virusa.

PrvaPoslednja