Bor

U Boru tri, a u Majdanpeku dva nova slučaja korona virusa 1

U Boru tri, a u Majdanpeku dva nova slučaja korona virusa

Kako su danas saopštile gradske vlasti, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na teritoriji grada Bora, od poslednjih informacija registrovana su tri nova slučaja virusa korona, dve osobe su izlečene što znači da je danas u Boru devet osoba pozitivnih na korona virus.

Novi slučajevi Kovida - 19 u Boru i Negotinu 3

Novi slučajevi Kovida – 19 u Boru i Negotinu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar, na današnji dan, u Boru imamo ukupno šest registrovanih slučajeva slučaja zaraze Кovid-19 virusom, što znači da su od poslednjih informacija na teritoriji grada registrovana još četiri slučaja ovog virusa- saopštile su danas gradske vlasti u Boru.

Bor: Operacije po planiranom rasporedu 5

Bor: Operacije po planiranom rasporedu

Naredba o odlaganju elektivnih operacija u Opštoj bolnici Bor izdata 11. juna izdata je preventivno, kako bi se predupredilo kašnjenje u isporuci hirurških rukavica od strane dobavljača – navodi se u današnjem saopštenju koje je potpisao direktor ove zdravstvene ustanove dr Goran Joksimović, a povod je pisanje medija o nedostatku hirurških rukavica.

Boranin uhapšen zbog posedovanja oružja i municije 11

Boranin uhapšen zbog posedovanja oružja i municije

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija pripadnici policije u Boru uhapsili su S. T. (1970) iz Bora.

PrvaPoslednja