Bor

Bor: Izjednačen broj izlečenih i novoinficiranih korona virusom 1

Bor: Izjednačen broj izlečenih i novoinficiranih korona virusom

Gradski Štab za vanredne situacije saopštio je pozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara, da su u Boru registrovana 22 nova slučaja zaražavanja korona virusom, kao i da su 23 osobe izlečene, pa je na teritoriji grada 359 aktivnih slučajeva virusne infekcije.

„Posadi svoj hlad“ u Boru i Negotinu 5

„Posadi svoj hlad“ u Boru i Negotinu

U Boru na platou Doma omladine podeljeno 120 sadnica dvogodišnjeg jasena, a Borani su sadnice dobijali od aktivista Kancelarije za mlade koja je prolećnu akciju “Posadi svoj hlad” realizovali u saradnji sa “Zelenim razvojnim centrom”.

Broj aktivno zaraženih u Kladovu i Boru u padu 9

Broj aktivno zaraženih u Kladovu i Boru u padu

Prema izveštaju kladovskog  Zdravstvenog centra u ovoj su opštini korona virusom inficirane još tri osobe, od posledica virusne infekcije preminuo je jedan pacijent, a oporavilo se šest.

Bor: Krivična prijava zbog falsifikovanja isprave 10

Bor: Krivična prijava zbog falsifikovanja isprave

Saobraćajna policija je 3. aprila u borskoj ulici Zeleni bulevar zaustavila tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom Ford fokus na čijoj prednjoj stani su bile borske registarske oznake, a na zadnjoj zaječarske koje pripadaju drugim vozilima, dok je registarskoj nalepnici istekao rok važenja.

U Boru broj aktivno zaraženih u padu 12

U Boru broj aktivno zaraženih u padu

Prema najnovijim podaci ma zaječarskog Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Boru je zabeleženo 13 novoinficiranih, a kako se oporavilo 17 broj aktivno zaraženih je u blagom padu.

PrvaPoslednja