Bor

Bor: Punkt za vakcinaciju stanovništva u Klubu za stara lica 1

Bor: Punkt za vakcinaciju stanovništva u Klubu za stara lica

Prema zaključku usvojenom na danas održanoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Bora punkt za imunizaciju stanovništa protiv Kovida 19 na teritoriji grada Bora biće formiran u prostorijama Kluba za stara lica u ulici Penzionerska 1.

Kineski radnici u Boru zatvoreni kao u logoru 3

Kineski radnici u Boru zatvoreni kao u logoru

Nekoliko policijskih patrola, ali i šefovi koji su zapretili, čak 18 ljudi izdvojili iz grupe i odveli nekuda, navodno na testiranje na koronu – i jučerašnji protest kineskih radnika u Ziđinovom ogranku kompanije Rakita u Boru je zaustavljen, saznaje Danas.

Borska policija zaplenila 5,1 kg amfetamina 9

Borska policija zaplenila 5,1 kg amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru zaplenili su 5,1 kilograma amfetamina i po nalogu nadležnog tužioca, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju borske policije.

U Boru 460, a u Negotinu 353 aktivno pozitivnih na korona virus 10

U Boru 460, a u Negotinu 353 aktivno pozitivnih na korona virus

Pres službe Grada Bora i Opštine Negotin saopštile su danas  podatke o broju zaraženih za prethodnih 48 sati. Na teritoriji Grada Bora zabeleženo je 17 novoinficiranih, oporavilo se 27 osoba, pa je na teritoriji grada 460 aktivnih slučajeva virusne infekcije.

Gradonačelnik Bora: Godina i pored brojnih izazova, uspešna 12

Gradonačelnik Bora: Godina i pored brojnih izazova, uspešna

Iako je grad funkcionisao u uslovima vanredne situacije zbog pandemije, realizovano je dosta projekata značajnih za kvalitetniji život građana, te se godina koja je na izmaku može oceniti veoma uspešnom, čulo se na godišnjoj konferenciji za novinare gradonačelnika Bora, Aleksandra Milikića.

U Boru aktivno pozitivno 555, Kladovu 228, Majdanpeku 104 15

U Boru aktivno pozitivno 555, Kladovu 228, Majdanpeku 104

Kod još 20 osoba potvrđeno je prisustvo korona virusa, oporavilo se pet osoba i sada je na teritoriji Grada Bora prisutno 555 virusne infekcije, saopštila je gradska pres služba prenoseći podatke Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara.

PrvaPoslednja