Čajetina

Milan Stamatović: Promene u Srbiji će doći iz unutrašnjosti 4

Milan Stamatović: Promene u Srbiji će doći iz unutrašnjosti

„Bili bismo zadovoljni ulaskom u parlament, jer smo nova stranka, i očekujem podršku od oko pet odsto“, kaže za Danas Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije, koja na republičkim izborima izlazi u savezu sa Boljom Srbijom.

Osnovan fond za razvoj poljoprivrede u Čajetini 5

Osnovan fond za razvoj poljoprivrede u Čajetini

Predstavnici „Zlatiborskog eko-agrara“ i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ su, u Čajetini, potpisali ugovor o saradnji, u okviru projekta „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina“.

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu 7

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu

Zdrava Srbija (ZS) predala je danas Izbornoj komisiji grada Užica, izbornu listu pod nazivom “Milan​ Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“, za predstojeće lokalne izbore u Užicu koji će se održati 21. juna.

Dobio batine jer je odbio paket pomoći od SNS 9

Dobio batine jer je odbio paket pomoći od SNS

Aleksandar Petronijević, penzioner iz zlatiborskog sela Golovo, tvrdi da su ga napali naprednjaci samo zato što je odbio da od njih primi paket sa osnovnim životnim namirnicama, koje su prikupili i delili aktivisti SNS u Čajetini.

Stamatović: Da se ne zaborave žrtve NATO agresije  10

Stamatović: Da se ne zaborave žrtve NATO agresije 

„Nikada ne smemo da zaboravimo žrtve NATO bombardovanja 1999. godine, niti ćemo dozvoliti da Srbija ikada postane članica te neprijateljske vojne alijanse“, saopštio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina, prilikom obilaska mesta na kome su, tokom te agresije, stradali civili na Torniku, na Zlatiboru.

ZS nije odlučila da li će izaći na parlamentarne izbore 14

ZS nije odlučila da li će izaći na parlamentarne izbore

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, odbio je da komentariše izjavu Aleksandra Šapića, predsednika Srpskog patriotskog saveza, o tome da je taj savez odlučio da na parlamentarne izbore izađe bez ZS.

PrvaPoslednja