Čajetina

Za sportske izazove

Čajetinci su dobili potpuno rekonstruisanu i modernizovanu sportsku dvoranu, u koju je lokalna samouprava uložila 132 miliona dinara.

Nova gondola od Ribnice do Čigote

Pored panoramske žičare-gondole od centra Zlatibora, preko međustanice kod Ribničkog jezera do Tornika, čija gradnja bi trebalo da bude završena do kraja ove godine, Opština Čajetina gradiće još jednu gondolu i to od Ribničkog jezera do vrha Čigote.

Stvaraju se svi uslovi za prvu ekološku opštinu

Veliki i značajni projekti, koje je opština Čajetina započela pre nekoliko godina, poput panoramske žičare-gondole i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na Zlatiboru, kao i ovogodišnje rekonstrukcije sportske hale u Čajetini, biće završeni do kraja ove godine.

Stamatović: Mere populacione politike opštine Čajetina daju rezultate

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas, na svečanosti u okviru Dečje nedelje, da broj upisanih prvaka u škole pokazuje kako mere populacione politike, koje opština sprovodi duži niz godina, daju rezultete, ali je naveo i da to ne zavisi samo od lokalne samouprave već i od standarda ovdašnjih porodica.

Vegani i ekolozi osudili čas sa prepariranom životinjom

Na društvenoj mreži Fejsbuk juče se pojavilo otvoreno pismo direktorki dečijeg vrtića „Radost“ iz Čajetine Jeleni Mitrašinović Brašanac zbog predavanja koje je u toj predškolskoj ustanovi nedavno održao lovac Nebojša Šopalović iz Mačkata, nakon čega se zajedno sa decom slikao oko preparirane životinje.

Podelili 80 sedišta za decu

Opština Čajetina je poklonila roditeljima 80 auto-sedišta za svu decu koja su rođena tokom prošle godine u toj varošici. To je nastavak ranije započete akcije tokom je, u novembru prošle godine, takođe besplatno, podeljeno 40 takvih sedišta.

U Čajetini deset tema od javnog interesa

U okviru projekta „Mehanizam utvrđivanja javnog interesa na lokalnom nivou“, koji sprovodi Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), u Čajetini je održana završna javna debata na kojoj su utvrđene teme od javnog interesa za građane te opštine.

U Čajetini utvrđene teme od javnog interesa

U okviru projekta „Mehanizam utvrđivanja javnog interesa na lokalnom nivou”, koji sprovodi Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), u Čajetini je održana završna javna debata na kojoj su utvrđene teme od javnog interesa za građane te opštine. 

Stamatović: Ko je naručio TV poternice za Oliverom?

„Emitovanje ogavne TV poternice za streljanim Oliverom Ivanovićem na zvečanskoj TV Most, prema priznanju direktorke ove televizije, naručila je naprednjačka Srpska lista sa Kosova i Metohije“, izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović i pozvao nadležne da otkriju nalogodavce tih „spotova“.

Stamatović: „Telekom“ topovsko đule protiv političkih neistomišljenika

Da u Srbiji više ne stanuje nikakva sloboda zbora i govora i da sve medijske sadržaje kontrolišu jedan čovek i njegova stranka, pokazuje i namera režima da, preko “Telekoma Srbija“, pokupuje sve preostale manje kablovske operatere u Srbiji, izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

PrvaPoslednja