Cirih

FIFA: U Iraku nije bezbedno 3

FIFA: U Iraku nije bezbedno

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da u Iraku nije dovoljno bezbedno da organizuje utakmice protiv Irana i Bahreina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi 6

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi

Rusija je imala 74 milijardera u dolarima 2018. godine, odnosno pet milijardera više u odnosu na prošlu godinu, navodi se u izveštaju švajcarske banke Kredi Suis (Credit Suisse).

Neizvesne posledice izbora u Kataloniji 9

Neizvesne posledice izbora u Kataloniji

– Različite su procene rezultata regionalnih izbora održanih juče u španskom regionu Katalonija, ali je, tri sata po zatvaranju biračkih mesta u 20 časova , izgledalo da je bilo malo sumnji u pobedu separatista.

Vučić: Želim novi put za Srbiju 11

Vučić: Želim novi put za Srbiju

Želim da Srbija krene novim putem i da otvoreno i pošteno razgovaramo o rešenju za Kosovo, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu švajcarskom dnevniku Blik.

Srbija napredovala na FIFA listi 12

Srbija napredovala na FIFA listi

Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za osam mesta na julskoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i sada zauzima 42. poziciju.

Plate u Švajcarskoj - po zanimanjima 13

Plate u Švajcarskoj – po zanimanjima

Švajcarski kanton Cirih objavio je vodič za plate iz kojeg se može videti kolika je zarada u pojedinim profesijama u toj zemlji.

FIFA kažnjava Kosovo i Hrvatsku 15

FIFA kažnjava Kosovo i Hrvatsku

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Hrvatske i Kosova, zbog toga što su njihovi navijači na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo sveta uzvikivali „ubij Srbina“.

PrvaPoslednja