Cirih

Fifa kaznila Arsenal sa 40.000 franaka 1

Fifa kaznila Arsenal sa 40.000 franaka

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) kaznila je danas Arsenal sa 40.000 švajcarskih franaka i upozorila ga na ponašanje u vezi sa transferima igrača, nakon što je klub koristio promenljive klauzule o prodaji za koje je utvrđeno da utiču na ostale klubove.

Pad švajcarske ekonomije najgori od 1975. 3

Pad švajcarske ekonomije najgori od 1975.

Ekonomija Švajcarske pretrpeće najgori pad u proteklih nekoliko decenija kao posledica pandemije virusa korona, koja je, kako je istaknuto, urušila proizvodnju i radna mesta, navodi se u saopštenju švajcarske vlade.

FIFA: U Iraku nije bezbedno 6

FIFA: U Iraku nije bezbedno

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da u Iraku nije dovoljno bezbedno da organizuje utakmice protiv Irana i Bahreina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi 9

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi

Rusija je imala 74 milijardera u dolarima 2018. godine, odnosno pet milijardera više u odnosu na prošlu godinu, navodi se u izveštaju švajcarske banke Kredi Suis (Credit Suisse).

Neizvesne posledice izbora u Kataloniji 12

Neizvesne posledice izbora u Kataloniji

– Različite su procene rezultata regionalnih izbora održanih juče u španskom regionu Katalonija, ali je, tri sata po zatvaranju biračkih mesta u 20 časova , izgledalo da je bilo malo sumnji u pobedu separatista.

Vučić: Želim novi put za Srbiju 14

Vučić: Želim novi put za Srbiju

Želim da Srbija krene novim putem i da otvoreno i pošteno razgovaramo o rešenju za Kosovo, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu švajcarskom dnevniku Blik.

Srbija napredovala na FIFA listi 15

Srbija napredovala na FIFA listi

Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za osam mesta na julskoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i sada zauzima 42. poziciju.

PrvaPoslednja