Cirih

FIFA najavila veliku promenu pravila 5

FIFA najavila veliku promenu pravila

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) najavila je revolucionarnu promenu pravila, tako da bi fudbaleri mogli da menjaju nacionalne selekcije za koje žele da igraju.

Fifa kaznila Arsenal sa 40.000 franaka 7

Fifa kaznila Arsenal sa 40.000 franaka

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) kaznila je danas Arsenal sa 40.000 švajcarskih franaka i upozorila ga na ponašanje u vezi sa transferima igrača, nakon što je klub koristio promenljive klauzule o prodaji za koje je utvrđeno da utiču na ostale klubove.

Pad švajcarske ekonomije najgori od 1975. 9

Pad švajcarske ekonomije najgori od 1975.

Ekonomija Švajcarske pretrpeće najgori pad u proteklih nekoliko decenija kao posledica pandemije virusa korona, koja je, kako je istaknuto, urušila proizvodnju i radna mesta, navodi se u saopštenju švajcarske vlade.

FIFA: U Iraku nije bezbedno 12

FIFA: U Iraku nije bezbedno

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da u Iraku nije dovoljno bezbedno da organizuje utakmice protiv Irana i Bahreina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi 15

Izveštaj: U Rusiji 74 milijardera, uprkos krizi

Rusija je imala 74 milijardera u dolarima 2018. godine, odnosno pet milijardera više u odnosu na prošlu godinu, navodi se u izveštaju švajcarske banke Kredi Suis (Credit Suisse).

PrvaPoslednja