Dubai

UN: Petoro dece poginulo u Hodeidi

Petoro dece je u ubijeno u napadu na jednu kuću u jemenskoj provinciji Hodeida, uprkos primirju koje je stupilo na snagu pre više od dva meseca, saopštile su danas UN.

Ford kritikovao Trampa zbog negiranja klimatskih promena

Poznati američki glumac Harison Ford iskoristio je danas međunarodni skup u Dubaiju da kritikuje stavove američkog predsednika Donalda Trampa i drugih zvaničnika koji negiraju da postoje klimatske promene.

Glasalo se u Interpolu, Kosovo nije primljeno

Nakon dva kruga glasanja na Generalnoj skupštini Interpola na zasedanju u Dubaiju, Kosovo nije primljeno u članstvo u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji, preneo je RTS. Protiv prijema Kosova u Interpol glasala je 51 država, 68 je bilo za, a uzdržano 16.

Deca najbrojniji čitaoci

Fotografija iz Dubaija koju je mama troje dece objavila pre neki dan na svom profilu na Instagramu – kolica, poput onih iz supermarketa, prepuna knjiga uz potpis „sve ove knjige idu sa nama kući“ imala je vrlo pozitivan odjek među onlajn zajednicom.

Krajinović u četvrtfinalu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je danas u osmini finala pobedio Markosa Bagdatisa sa Kipra u dva seta, sa 7:6(7:2), 6:4.

Wizz Air objavio narudžbu 146 aviona

Kompanija Wizz Air Holdings Plc, vlasnik Wizz Air-a, najvećeg avioprevoznika u regionu Centralne i Istočne Evrope, objavio je danas da je potpisao memorandum o razumevanju (MoU) sa proizvođačem aviona Airbus S.A.S. (Airbus) o nabavci novih 146 aviona iz Airbus-ove A320 familije (72 aviona A320neo i 74 aviona A321neo).

Saudijke od 2018. mogu na stadione

Saudijska Arabija prvi put će dozvoliti ženama da prisustvuju sportskim događajima na tri odabrana stadiona od početka naredne godine, saopštile su sportske vlasti, prenose agencije.

PrvaPoslednja