Ivanjica

Šef tvrdi da su poginuli odgovorni za nesreću 1

Šef tvrdi da su poginuli odgovorni za nesreću

U Osnovnom sudu u Ivanjici juče je nastavljeno suđenje optuženima za tragediju u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ Lučani u kojoj su, 14. jula 2017. godine, od posledica zadobijenih u eksploziji baruta, poginula dvojica radnika – Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović.

Radnici neće doći da podrže direktora 2

Radnici neće doći da podrže direktora

Suđenje optuženima za eksploziju u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ Lučani od 14. jula 2017. nakon koje su preminula dva radnika – Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović, biće nastavljeno sutra, 17. decembra, u Osnovnom sudu u Ivanjici.

Vlast sprema oslobađanje direktora Milovanovića? 3

Vlast sprema oslobađanje direktora Milovanovića?

Iza oslobađajućih sudskih presuda oca i sestre radnika koji je nastradao pre dve i po godine u lučanskoj fabrici „Milan Blagojević – Namenska“, koje je tužio direktor tog državnog preduzeća Radoš Milovanović, porodica sumnja da se krije nalog sa vrha vlasti i da bi to moglo da bude uvod u oslobađajuću presudu i za direktora.

SZS u Ivanjici: Ovo je borba za promenu sistema, a ne samo vlasti 5

SZS u Ivanjici: Ovo je borba za promenu sistema, a ne samo vlasti

Savez za Srbiju (SZS) vodi borbu ne za smenu vlasti, već za promenu korumpiranog sistema, i zato ostaje odlučan u bojkotu izbora ukoliko ne dođe do ispunjenja uslova da oni budu fer i pošteni, poručili su Borko Stefanović, Zoran Lutovac i Boško Obradović, osnivači SZS, na večerašnjoj tribini u Ivanjici.

Osmi protest "Jedan od pet miliona" u Ivanjici 5. aprila 8

Osmi protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici 5. aprila

Protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici najavljen je za petak, 5.april, na kome će govoriti profesor srpskog jezika i član Asocijacije slobodnih i nezavisnih odbornika Gordana Marinković Savović i član Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Šesti protest Jedan od pet miliona u Ivanjici 22. marta 10

Šesti protest Jedan od pet miliona u Ivanjici 22. marta

Protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici najavljen je za petak, 22. mart pod sloganom „Mi ili on“, a okupljenima će se obratiti predsednik pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović.

Deset sela u opštini Ivanjica zavejano snegom 13

Deset sela u opštini Ivanjica zavejano snegom

Deset sela u okolini Ivanjice zavejano je snegom, većina seoskih puteva je neprohodna, a u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u selu Kovilje nastava danas nije održana zbog neprohodnih puteva, rečeno je agenciji Beta u u opštinskoj upravi.

Održana prognana Nušićijada 14

Održana prognana Nušićijada

Prognana a slobodna Nušićijada održana je večeras na privatnom imanju na Palibrčkom grobu sedam kilometara od Ivanjice.

Nušićijada: Mesto radosti, mirenja i spajanja 15

Nušićijada: Mesto radosti, mirenja i spajanja

Danas od 18 časova u mestu nadomak Ivanjice simboličnog naziva i simbolične istorije – Bedinoj Varoši, lokalitet Palibrčki grob, organizuje se drugi događaj u okviru Nušićijade 2018: prve a devete, prognane a slobodne, istinske, vedre i autentične…

PrvaPoslednja