Ivanjica

Osmi protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici 5. aprila

Protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici najavljen je za petak, 5.april, na kome će govoriti profesor srpskog jezika i član Asocijacije slobodnih i nezavisnih odbornika Gordana Marinković Savović i član Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Šesti protest Jedan od pet miliona u Ivanjici 22. marta

Protest „Jedan od pet miliona“ u Ivanjici najavljen je za petak, 22. mart pod sloganom „Mi ili on“, a okupljenima će se obratiti predsednik pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović.

Deset sela u opštini Ivanjica zavejano snegom

Deset sela u okolini Ivanjice zavejano je snegom, većina seoskih puteva je neprohodna, a u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u selu Kovilje nastava danas nije održana zbog neprohodnih puteva, rečeno je agenciji Beta u u opštinskoj upravi.

Održana prognana Nušićijada

Prognana a slobodna Nušićijada održana je večeras na privatnom imanju na Palibrčkom grobu sedam kilometara od Ivanjice.

Nušićijada: Mesto radosti, mirenja i spajanja

Danas od 18 časova u mestu nadomak Ivanjice simboličnog naziva i simbolične istorije – Bedinoj Varoši, lokalitet Palibrčki grob, organizuje se drugi događaj u okviru Nušićijade 2018: prve a devete, prognane a slobodne, istinske, vedre i autentične…

ARLEMM Umetnički karavan stigao u Ivanjicu

U saradnji sa Turističkom organizacijom Ivanjice, nakon Beograda, Zlatibora, Užica, Čačka i Požege, ARLEMM umetnički karavan je u subotu, 7. jula stigao na ivanjički gradski trg.

POKS obeležio rođendan Draže Mihailovića

Pokret obnove Kraljevine Srbije juče je u „Čičinoj kolibi“, pored spomenika i naspram crkve u kojoj je kršten Draža Mihailović, proslavio dan rođenja čuvenog srpskog generala i borca protiv fašizma.

„Nušićijada nije poligon za političku promociju“

Festival „NUŠIĆIJADA“, zaštitni znak Ivanjice i prepoznatljiv brend kulturno-turističke ponude Srbije, juče je postao prljavi poligon onih kojima je lična korist, samopromovisanje i pokušaj politizacije festivala osnovni cilj a ne njegovo unapređenje i kontinuitet održavanja.

PrvaPoslednja