Jagodina

Jagodina: Obeleženo 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića 4

Jagodina: Obeleženo 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića

U Jagodini je danas obeleženo 18 godina od ubistva novinara iz tog grada Milana Pantića pomenom na gradskom groblju, nakon čega su porodica, prijatelji i kolege novinari položili cveće na mesto gde je Pantić ubijen i na bistu na trgu koji nosi njegovo ime.

Povratak komičnog žanra na velike scene 6

Povratak komičnog žanra na velike scene

U Jagodini večeras počinje 48. festival „Dani komedije“, u čijem je takmičarskom programu sedam predstava. Selektor festivala je reditelj Nebojša Bradić.

Lančani sudar na auto-putu kod Jagodine, sedam poginulih 12

Lančani sudar na auto-putu kod Jagodine, sedam poginulih

Do teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na autoputu kod Jagodine i u kojoj je poginulo sedam, a povređeno 27 lica, došlo je najverovatnije usled slabe vidljivosti uzrokovane maglom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Vučić: Od 10. novembra značajno veće penzije 13

Vučić: Od 10. novembra značajno veće penzije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „Srbija slobodna, nezavisna i suverena zemlja, koja samostalno donosi odluke“, i da su „dobri domaćini, koji podržavaju Jedinstvenu Srbiju, za to zaslužni“.

Mediji konflikte učinili vidljivijim 14

Mediji konflikte učinili vidljivijim

Na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini i u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka Srbije u Beogradu održana je nedavno druga interdisciplinarna međunarodna naučna konferencija „Filozofija medija: mediji i konflikti“.

Protest advokata u Jagodini 15

Protest advokata u Jagodini

Advokatska komora iz Kragujevca organizovala je danas protest ispred Policijske uprave Jagodina, zahtevajući hapšenje ubica i nalogodavaca ubistva njihovog kolege Nemanje Stojanovića, koji je pre godinu dana usmrćen ispred zgrade u kojoj je stanovao.

PrvaPoslednja