Kabul

Militanti napali hram Sika u Kabulu 5

Militanti napali hram Sika u Kabulu

Najmanje jedna osoba je poginula, a više njih je ranjeno kada su bombaši samoubice i naoružani militanti juče ujutro napali hram pun pripadnika religijske manjine Sika u oblasti Šorbazar u Kabulu.

Napad na hindu-sikski hram u Kabulu 6

Napad na hindu-sikski hram u Kabulu

Naoružani napadači upali su jutros u hindu-sikski hram u centralnom Kabulu, saopštilo je avganistansko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Snage SAD počele da napuštaju Avganistan 8

Snage SAD počele da napuštaju Avganistan

 Sjedinjene Države počele su povlačenje vojnika iz Avganistana u okviru dogovora sa Talibanima čiji je cilj da se konačno uspostavi mir u ovoj zemlji.

Dve žrtve napada u Avganistanu 13

Dve žrtve napada u Avganistanu

Dvoje civila je danas poginulo a više od 70 ljudi je povređeno u snažnoj eksploziji kod bolnice u izgradnji nedaleko od vazduhoplovne baze Bagram, rekli su američki i avganistanski zvaničnici.

Sedam žrtava eksplozije u Kabulu 14

Sedam žrtava eksplozije u Kabulu

Najmanje sedam osoba je danas poginulo a 10 je povređeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

U južnoj oblasti Helmand poginulo je najmanje 40 civila 15

U južnoj oblasti Helmand poginulo je najmanje 40 civila

U napadu avganistanskih specijalnih snaga i američke avijacije na uporišta talibana u južnoj oblasti Helmand poginulo je najmanje 40 civila, uglavnom žena i dece koji su bili na svadbi, a ranjeno je 12 osoba, saopštile su danas lokalne vlasti.

PrvaPoslednja