Karakas

Maduro: Amerikanci priznali neuspeli puč 2

Maduro: Amerikanci priznali neuspeli puč

Venecuelanska državna televizija prikazala je video snimak na kojem jedan američki građanin navodno priznaje da je učestvovao u zaveri da predsednik Nikolas Maduro bude svrgnut sa vlasti i poslat u Sjedinjene Države.

Moralesu "treba suditi kad se vrati" 7

Moralesu „treba suditi kad se vrati“

Privremena predsednica Bolivije Henin Anjes smatra da bi njen prethodnik Evo Morales, kada se vrati u zemlju, trebalo da se suoči sa krivičnim postupkom, prenosi Bi-Bi-Si.

Maduro pojačava patrole civilne zaštite 8

Maduro pojačava patrole civilne zaštite

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro pojačao je patrole civilne zaštite širom zemlje dok njegovi rivali pozivaju na masovne proteste protiv njega.

Maduro optimista posle nastavka dijaloga 10

Maduro optimista posle nastavka dijaloga

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je „optimista“ posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji.

Navodno sprečen atentat na Madura 11

Navodno sprečen atentat na Madura

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je rekao da su bezbednosne snage sprečile zaveru u okviru koje bi na njega bio izvršen atentat, a bivši ministar odbrane bi bio postavljen za premijera.

Inflacija u Venecueli 2018. godine 130.060 odsto 14

Inflacija u Venecueli 2018. godine 130.060 odsto

Inflacija zabeležena lane u Venecueli bila je 130.060 odsto, a bruto domaći proizvod se smanjio za 47,6 odsto izmedju 2013. i 2018. godine, pokazuju podaci koje je objavila centralna banka, saopštavajući prvi put podatke za tri godine.

PrvaPoslednja