Karakas

Venecuela proterala ambasadorku EU 1

Venecuela proterala ambasadorku EU

Venecuela je uzvratila Evropskoj uniji tako što je izbacila njenu ambasadorku odgovarajući na nove sankcije koje je Unija nametnuo ovoj južnoameričkoj zemlji.

Pobeda socijaliste 5

Pobeda socijaliste

Luis Arse, kandidat socijalista i saveznik bivšeg predsednika Eva Moralesa, pobednik je predsedničkih izbora u Boliviji, pokazuju izborne ankete.

Jedini šou koji ujedinjuje Venecuelu 6

Jedini šou koji ujedinjuje Venecuelu

Izbor za najlepšu ženu zemlje nigde nije toliko važan događaj kao u Venecueli. I ove godine su milioni ljudi sedeli pred malim ekranima. To je bio način da se barem na jedno veče zaborave beda i političke podele.

Maduro: Amerikanci priznali neuspeli puč 8

Maduro: Amerikanci priznali neuspeli puč

Venecuelanska državna televizija prikazala je video snimak na kojem jedan američki građanin navodno priznaje da je učestvovao u zaveri da predsednik Nikolas Maduro bude svrgnut sa vlasti i poslat u Sjedinjene Države.

Moralesu "treba suditi kad se vrati" 13

Moralesu „treba suditi kad se vrati“

Privremena predsednica Bolivije Henin Anjes smatra da bi njen prethodnik Evo Morales, kada se vrati u zemlju, trebalo da se suoči sa krivičnim postupkom, prenosi Bi-Bi-Si.

Maduro pojačava patrole civilne zaštite 14

Maduro pojačava patrole civilne zaštite

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro pojačao je patrole civilne zaštite širom zemlje dok njegovi rivali pozivaju na masovne proteste protiv njega.

PrvaPoslednja