Kladovo

Kino projektori kao muzejski eksponati 1

Kino projektori kao muzejski eksponati

Radni vek im je bio 45 godina i nakon brojnih filmova na filmskim trakama koji su prošli kroz njih, kino projektori nemačke proizvodnje oznake “Moepta” demontirani su iz kino kabine bioskopa u Kladovu i otišli u zasluženu penziju.

Novi život starog Juga 3

Novi život starog Juga

Jedan napušteni i otpisani Jugo 45A koji je 1986. godine napravljen za američko tržište i pre dve godine kupljen za manje od 200 vera, sada ima novi život zahvaljujući šesnaestogodišnjaku.

Kladovo: Policija pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane 4

Kladovo: Policija pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane

Efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu otkrili su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. S. (1982) iz Кladova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, saopštio je portparol PU Bor.

Kladovo: Biblioteka nagradila čitaoce 8

Kladovo: Biblioteka nagradila čitaoce

Kao jedna od retkih u Srbiji biblioteka na točkovima Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo čitaocima koji žive u udaljenim, seoskim naseljima kladovske opštine omogućava izdavanje knjiga i publikacija.

U Boru 17 novoinficiranih, u Majdanpeku jedan novi slučaj korona virusa 10

U Boru 17 novoinficiranih, u Majdanpeku jedan novi slučaj korona virusa

U Boru se nije bitnije promenio broj aktivno zaraženih korona virusom, s obzirom da je prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara zabeleženo 17 novih slučajeva virusa korona, a oporavilo se 15 osoba, pa je nateritoriji grada prisutno 164 aktivna slučaja virusne infekcije.

U Kladovu i Majdanpeku po dva nova slučaja korona virusa 14

U Kladovu i Majdanpeku po dva nova slučaja korona virusa

Tokom minulog vikenda je, prema podacima Zdravstvenog centra Kladovo, korona virus potvrđen je kod još dve osobe, oporavilo se troje obolelih,  od posledica zaraze preminuo je jedan pacijent, te je sada u kladovskoj opštini  aktivno pozitivno 26 osoba.

PrvaPoslednja