Kladovo

Novi predsednik Opštine Kladovo Saša Nikolić

Na čelu Opštine Kladovo biće Saša Nikolić, dosadašnji zamenik predsednika Privremenog organa opštine Kladovo i poverenik OO SNS u ovom podunavskom gradu, odlučili su odbornici Skupštine opštine Kladovo u nastavku konstitutivne sednice.

Saša Nikolić novi je predsednik opštine Kladovo

Na čelu Opštine Kladovo biće Saša Nikolić, dosadašnji zamenik predsednika Privremenog organa opštine Kladovo i poverenik OO SNS u ovom podunavskom gradu, odlučili su odbornici Skupštine opštine Kladovo u nastavku konstitutivne sednice održane danas.

Kladovo: Verifikovani svi mandati

Konstitutivnom sednicom Skupštine opštine Kladovo predsedavao je najstariji odbornik Miroslav Jonašković, sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kladovo“ kao najstariji odbornik.

Sednica SO Kladovo prekinuta nakon verifikacije mandata odbornicima

Konstitutivnom sednicom Skupštine opštine Kladovo predsedavao je Miroslav Jonašković, sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kladovo“ kao najstariji odbornik, uz podršku dvoje najmlađih – stranačkog kolege Milana Ćehe i Jelene Blagojević sa liste SPS-Jedinstvena Srbija.

Priznanje „Kulturni obrazac“ Žaklini Nikolić iz Kladova

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije ove godine dodelilo je prvi put priznanje “Kulturni obrazac” ustanovama i pojedincima za “posvećeni rad na korist naše kulture” kako je to na svečanoj dodeli rekao ministar Vladan Vukosavljević.

Priznanje „Kulturni obrazac“ Žaklini Nikolić iz Kladova

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije ove godine dodelilo je prvi put priznanje “Kulturni obrazac” ustanovama i pojedincima za “posvećeni rad na korist naše kulture” kako je to na svečanoj dodeli rekao ministar Vladan Vukosavljević.

Kladovo: Naprednjacima 18 od 28 odborničkih mesta, ispod cenzusa SRS

Po prvim preliminarnim rezultatima, Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je na vanrednim lokalnim izborima u Kladovu 61,33 odsto glasova birača, i imaće 18 od 28 odborničkih mesta, dok je ispod cenzusa ostala Srpska radikalna stranka (SRS) sa 2,77 odsto glasova, saznaje danas agencija Beta.

Šarčević: Obnovljeno 870 objekata

Ove godine za sanaciju škola i nove objekte uloženo je više od 300 miliona evra, dok je za 2019. godinu planirano 400 miliona evra, rekao je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević koji je u Kladovu obišao Osnovnu školu „Vuk Karadžić“.

U trci za opštinski parlament u Kladovu za sada tri izborne liste

Opštinska izborna komisija u Kladovu je za vanredne lokalne izbore koji su raspisani za 16. decembar do sada potvrdila tri izborne liste: “Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo” , zatim “Ivica Dačić SPS- Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma” i “Milan Krkobabić, Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Kladovo je Srbija”.

PUPS samostalno u Kladovu

Izborna lista „Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Kladovo je Srbija“, potvrđena je danas u opštinskoj izbornoj komisiji Kladovo pod rednim brojem 3.

PrvaPoslednja