Loznica

Postavljen kamen temeljac za kineski Minth u Loznici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Loznici prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike kineske kompanije Minth da će kineski investitor u nju uložiti 100 miliona evra i zaposliti 1.000 radnika.

Vučić: Ako nismo u stanju da imamo slobodan promet robe o čemu da razgovaramo

Još kratko vreme ćemo da čekamo, a onda moramo da sednemo i vidimo šta ćemo dalje, izjavio je danas u Loznici predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom taksi Prištine na robu iz Srbije, naglašavajući da je zabrinut zbog neodgovornosti albanskih političara i da nije optimista u pogledu razvoja situacije na Kosovu i Metohiji.

Upucana brojila na stubovima u Loznici

Na više mesta neko je, najverovatnije prethodne noći, pucao u 22 brojila na stubovima, potvrđeno je u ED Loznica čije ekipe su odmah izašle na teren da utvrde štetu i zamene oštećena brojila.

Izložba „25 godina likovne kolonije Gamzigrad“

Jubilej likovne kolonije „Gamzigrad“ koja se četvrt veka organizuje biće obeležen i nizom izložbi u zemlji i inostranstvu, u mestima iz kojih dolaze učesnici ovogodišnje kolonije.

Van Gog i pirotski ćilimi

Izložba akvarela „Kule i gradine“ Duška Miloševića arhitekte, koji kako sam voli da kaže, „slika i piše“, do juče je mogla da se vidi u Maloj Galeriji Doma Vojske Srbije, a do 6. do 20. septembra biće u Arilju, potom, verovatno, u Šapcu i Loznici.

Kompanija Adient otvara pogon u Loznici

Kompanija Adient, globalni lider u proizvodnji automobilskih sedišta, otvoriće pogon u Loznici koji će proizvoditi navlake i uzglavlja za tekstilna i kožna sedišta.

Vučić: Uložićemo ogroman novac u Podrinje

Podrinje je za nas u strateškom smislu od izuzetnog značaja, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio u taj kraj će biti uloženo više nego ikad.

Počeo Vukov sabor u Loznici

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević otvorio je večeras u Loznici 84. Vukov sabor istakavši da je Ministarstvo kulture i informisanja u procesu javne rasprave o predlogu „Strategije razvoja kulture Republike Srbije 2017. do 2027. godine“ što je strateški dokument koji Srbija nikada nije imala.

Ispravljanje krive Drine

„Ne ispravi lako krivu Drinu!“ – poznata je izreka, ali neki privatni preduzetnici u Loznici, uprkos narodnoj mudrosti, zakonima i zdravom razumu, svojski se trude da isprave reku. Kako se to dešava?

Svoji na svom… ili našem?

Firma Milovana Samardžića „SAM komerc“ iz Malog Zvornika godinama učestvuje kao ponuđač na javnim nabavkama i dobija poslove od JP „Srbijašume“ – ŠG „Boranja“ iz Loznice.

 Jeremić: Partijsko zapošljavanje – rak rana

Dajem reč da će borba protiv partijskog zapošljavanja biti jedna od prvih meta koju nameravam da napadnem kao predsednik Srbije, izjavio je večeras u Loznici predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić.

PrvaPoslednja