Majdanpek

U Majdanpeku novih devet inficiranih 3

U Majdanpeku novih devet inficiranih

Tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti u Majdanpeku testirano je 31 lice i prema do sada pristiglim rezultatima devet je pozitivno, a čeka se još sedam rezultata.

U Majdanpeku svaki treći testirani pozitivan 4

U Majdanpeku svaki treći testirani pozitivan

Od 95 testiranih juče i dan ranije u kovid ambulanti u Majdanpeku, kod 30 lica je potvrđeno prisustvo virusa, pa su u ovoj opštini aktivno pozitivne 132 osobe, podaci su koje je Danas dobio u Domu zdravlja u Majdanpeku.

Štab za vanredne situacije Bora preporučio osnovnim i srednjim školama onlajn nastavu 8

Štab za vanredne situacije Bora preporučio osnovnim i srednjim školama onlajn nastavu

Aktuelna epidemiološka situacija u Boru u kome je trenutno 506 aktivnih slučajeva korona virusa, među kojima ima i prosvetnih radnika i učenika, motivisala je Štab za vanredne situacije grada Bora da, nakon sednice Stručno opertivnog tima za higijensko epidemiološke mere, danas izda preporuku da sve srednje škole od sutra imaju onlajn nastavu.

U poslednja dva dana u Boru registrovano još 107 inficiranih 9

U poslednja dva dana u Boru registrovano još 107 inficiranih

U protekla dva dana na području grada Bora registrovano je 107 novoinficiranih korona virusom, izlečeno je osam  i trenutno su 493 osobe aktivno pozitivne, saopštili su gradski i zvaničnici borskih zdravstvenih ustanova na današnjoj konferenciji za medije.

U poslednja 24 sata 16 pozitivnih u Majdanpeku 10

U poslednja 24 sata 16 pozitivnih u Majdanpeku

Pre samo nedelju dana u majdanpečkoj opštini je bilo 35 osoba aktivno zaraženih kovidom 19, prošle subote je u kovid ambulanti Doma zdravlja u Majdanpeku bilo svega pet pregleda i u tom trenutku su dva pacijenta iz ove opštine bila hospitalizovana u tercijarnoj zdravstvenoj ustanovi.

U Majdanpeku uvedena vanredna situacija 12

U Majdanpeku uvedena vanredna situacija

Mada sa najmanjim brojem aktivno pozitivnih u Borskom okrugu, ali sa primetnim rastom potvrđenih slučajeva kovida i povećanja broja slučajeva koji se javljaju kovid ambulanti, Štab za vanredne situacije opštine Majdanpek danas je na inicijativu ovdašnjeg Doma zdravlja proglasio vanrednu situaciju.

U Boru registrovano 49 novih slučajeva, u Negotinu četiri 14

U Boru registrovano 49 novih slučajeva, u Negotinu četiri

U Boru broj osoba inficiranih korona virusom nastavlja da raste. Prema podacima koje se saopština pres služba Grada Bora registrovano je 49 novih slučajeva i prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru trenutno je na području grada ukupno 212 osoba pozitivno na virus.

PrvaPoslednja