Majdanpek

Velika nagrada Cvetki Hojnik 4

Velika nagrada Cvetki Hojnik

April je već nekoliko godina vreme kada se u Majdanpeku najpre napravi selekcija pristiglih radova, a potom i Međunarodna izložba „Žene slikari“, jedinstvena, jer na njoj učestvuju isključivo umetnice iz zemlje i inostranstva u pet umetničkih kategorija.

Izložba "Žene slikari" Majdanpek: Velika nagrada Cvetki Hojnik 5

Izložba „Žene slikari“ Majdanpek: Velika nagrada Cvetki Hojnik

April je već nekoliko godina vreme kada se u Majdanpeku najpre napravi selekcija pristiglih radova, a potom i Međunarodna izložba “Žene slikari”, jedinstvena jer na njoj učestvuju isključivo umetnice iz zemlje i inostranstva u pet umetničkih kategorija.

Održan osmi protest "1 od 5 miliona" u Majdanpeku 6

Održan osmi protest „1 od 5 miliona“ u Majdanpeku

Osmu sredu zaredom u majdanpečkom gradskom parku okupili su se nezadovoljni Majdanpečani kojima su se pre polaska u protesnu šetnju gradskim ulicama obratili odbornik Dveri u lokalnoj Skupštini Marko Radulović i novinar Srđan Škoro.

U Majdanpeku održan sedmi protest „Jedan od pet miliona“ 7

U Majdanpeku održan sedmi protest „Jedan od pet miliona“

Majdanpečani nezadovoljni aktulenom vlašću su u gradskom parku, pred zgradom suda, održali sedmi po redu protest „Jedan od pet miliona“. Govornici su ovog puta bili mladi ljudi, profesorka engleskog jezika Višnja Martinović i apsolvent prava Strahinja Božinović.

Majdanpek: Uhapšen zbog heroina 9

Majdanpek: Uhapšen zbog heroina

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su M. B. ( 1982 ) iz Majdanpeka.

PrvaPoslednja