Majdanpek

Velika nagrada Cvetki Hojnik

April je već nekoliko godina vreme kada se u Majdanpeku najpre napravi selekcija pristiglih radova, a potom i Međunarodna izložba „Žene slikari“, jedinstvena, jer na njoj učestvuju isključivo umetnice iz zemlje i inostranstva u pet umetničkih kategorija.

Izložba „Žene slikari“ Majdanpek: Velika nagrada Cvetki Hojnik

April je već nekoliko godina vreme kada se u Majdanpeku najpre napravi selekcija pristiglih radova, a potom i Međunarodna izložba “Žene slikari”, jedinstvena jer na njoj učestvuju isključivo umetnice iz zemlje i inostranstva u pet umetničkih kategorija.

Održan osmi protest „1 od 5 miliona“ u Majdanpeku

Osmu sredu zaredom u majdanpečkom gradskom parku okupili su se nezadovoljni Majdanpečani kojima su se pre polaska u protesnu šetnju gradskim ulicama obratili odbornik Dveri u lokalnoj Skupštini Marko Radulović i novinar Srđan Škoro.

U Majdanpeku održan sedmi protest „Jedan od pet miliona“

Majdanpečani nezadovoljni aktulenom vlašću su u gradskom parku, pred zgradom suda, održali sedmi po redu protest „Jedan od pet miliona“. Govornici su ovog puta bili mladi ljudi, profesorka engleskog jezika Višnja Martinović i apsolvent prava Strahinja Božinović.

Majdanpek: Uhapšen zbog heroina

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su M. B. ( 1982 ) iz Majdanpeka.

Boks kluba „Miners“: Paketići za najmlađe sugrađane

– Novogodišnji i božićni praznici jesu vreme darivanja, a Badnji dan bio je prilika da majdanpečki Boks klub „Miners“ obraduju svoje najmlađe sugrađane. Članovi uprave ovog kluba, inače jedinog u kome se članarina ne naplaćuje, prikupili su potreban novac za 20 paketića.

Čista petica za akciju prosvetara

U Tehničku školu u Majdanpeku ovih dana ušla je oprema koja će biti korišćena u nastavi vredna gotovo pola miliona dinara. Nije u pitanju bilo kakav projekat, jer donatori nisu nisu stranci, već profesori ove škole koji se četvrti put zaredom odriču honorara za ispite za vanredne učenike i tim novcem kupuju opremu i materijale koje koriste u nastavi.

PrvaPoslednja