Majdanpek

U Kladovu četiri, u Majdanpeku jedan novooboleli 1

U Kladovu četiri, u Majdanpeku jedan novooboleli

Prema podacima Zdravstvenog centra Kladovo u kladovskoj opštini kovid 19 potvrđen je kod četiri osobe, a sedam pacijenata je i na drugom testu bilo negativno, čime je ukupan broj aktivno obolelih smanjen na 51.

U Boru od sutra rade gradski bazeni, produženo radno vreme ugostiteljskih objekata 4

U Boru od sutra rade gradski bazeni, produženo radno vreme ugostiteljskih objekata

Gradski bazen u Boru radi od sutra, a ugostiteljski objekti bez letnjih bašti mogu da rade do 21 sat, a privredni subjekti na teritoriji grada u obavezi su da istaknu maksimalni broj osoba koje mogu istovremeno boraviti u objektu, nove su naredbe koje je doneo Štab za vanredne situacije Bora na današnjem zasedanju.

Zbog korone ni zlato više ne sija (VIDEO) 5

Zbog korone ni zlato više ne sija (VIDEO)

„Zabranjeno održavanje svadbi, matura, rođendana“, „Zabranjeno okupljanje više od pet/deset ljudi u zatvorenom prostoru“  – ovo je tek deo zabrana koje su u mnogim mestima u Srbiji svakodnevnica zbog epidemije.

U Majdanpeku samo jedan novi slučaj Kovida 19 7

U Majdanpeku samo jedan novi slučaj Kovida 19

Broj pacijenata koji se javlja kovid ambulanti majdanpečkog Doma zdravlja varira i prema najnovijem izveštaju u poslednja 24 časa pomoć su zatražile 42 osobe od kojih je kod deset dijagnostifikovana pneumonija, što je nešto veći broj nego poslednjih dana.

U Majdanpeku danas bez novoobolelih 8

U Majdanpeku danas bez novoobolelih

Broj obolelih korona virusom u majdanpečkoj opštini od početka epidemije je 60, koliko je bilo i juče, jer danas nije registrovan nijedan novi slučaj Kovida 19.

U Majdanpeku i Kladovu danas bez novoobolelih 12

U Majdanpeku i Kladovu danas bez novoobolelih

Danas u Majdanpeku, prema podacima Doma zdravlja „Dr Veroljub Cakić“ nema nijednog novog slučaja Kovida 19, ali je među 29 pacijenta koji su zatražili pomoć u kovid ambulanti i poslednja 24 sata, njih troje imalo pneumoniju.

U Negotinu bez novozaraženih, u Kladovu i Boru po jedan, u Majdanpeku četiri 14

U Negotinu bez novozaraženih, u Kladovu i Boru po jedan, u Majdanpeku četiri

Prema podacima Zdravstvenog centra Kladovo, a na osnovu pristiglih rezultata iz referentnih laboratorija prisustvo Kovida 19 potvrđeno je danas kod muškarca starog 53 godine, čime je broj aktivno pozitivnih na području opštine Kladovo sada 50 i među njima je četvoro dece mlađe od 18 godina.

PrvaPoslednja