Novo Miloševo

Koliko zarađuju influenseri na Instagramu?

Izveštaj marketinške agencije Izea pokazao je da je prosečna cena sponzorisane fotografije na Instagram profilu neke uticajne osobe od 2014. do 2019. godine porasla sa 134 na 1.642 američka dolara, piše BBC.

Mihajlović: Prizivanje smrti, nasilja i nereda neće doneti ništa dobro

Potpredsednica vlade Srbije i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović je izjavila danas da je deo opozicije komentarima o vesti o zdravstvenom stanju predsednika Aleksandra Vučića još jednom pokazao da su „najglasniji kada se treba istaći u mržnji pprema političkim protivnicima i pozvati na obračun sa svima koji ne misle kao oni“.

Milan Ćulibrk pozvao novinare na solidarnost

Urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk pozvao je novinare u Srbiji da se solidarišu sa svojim kolegama kojima funkcineri odbijaju odgovore na pitanje i postave ga ponovo sve dok ne dobiju odgovor.

Caribrodska šušenica namamila 20.000 turista

Peta tradicionalna gastro-turistička manifestacija „Dani Caribrodske šušenice“, održana minulog vikenda u Dimitrovgradu, još jednom je pokazala da je odavno prerasla lokalne i regionalne okvire i dobila međunarodni karakter, jer je za dva dana kroz ovaj pogranični grad prošlo oko 20.000 ljudi.

I dalje bez odgovora o trovanju glasačkim listićima

Ni posle više od 30 dana od alergijske reakcije koju su dobili članovi Centralne izborne Komisije (CIK) prilikom brojanja glasačkih listića iz Srbije, nema odgovora kako je došlo do toga i koji su uzroci, piše Koha.

„Promenadi“ privremena dozvola na tri meseca

Ni posle godinu dana od kako je počeo sa radom najveći tržni centar u Srbiji, novosadska „Promenada“, ne stišavaju se polemike oko njegove izgradnje i funkcionisanja.

Policija gleda Dinamo i Sinđelić

Zbog sumnji u nameštanje policija će prema saznanju Danasa nadgledati sutrašnji meč Prve lige Srbije Dinamo Vranje – Sinđelić (13.00).

PrvaPoslednja