Paraćin

Saša Paunović: Ista ekipa postavlja predsednike od 2012. 1

Saša Paunović: Ista ekipa postavlja predsednike od 2012.

Saša Paunović, bivši zamenik predsednika Demokratske stranke, kaže za lokalni portal Infocentrala da je grupa (koja podržava poznatog glumca Branislava Lečića) direktno odgovorna za propast ove stranke u proteklih osam godina.

Ministar kulture: U prethodne četiri godine više se ulaže u arheološka istraživanja 2

Ministar kulture: U prethodne četiri godine više se ulaže u arheološka istraživanja

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas, tokom obilaska arheološkog lokaliteta Drenovac u opštini Paraćin, da je Srbija krcata arheološkim lokalitetima iz svih perioda ljudske istorije i da se u prethodne četiri godine više ulagalo u otkrivanje, zaštitu kao i popularizaciju arheoloških istraživanja.

Aćimović: Netačno da sam se bavio kampanjom SNS-a u Paraćinu 7

Aćimović: Netačno da sam se bavio kampanjom SNS-a u Paraćinu

Povodom tvrdnji predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića da učestvuje u pretnjama i ucenama privrednika i kandidata za izborne liste u ovom gradu, šef odseka za suzbijanje kriminala u Policijskoj stanici u Paraćinu Bojan Aćimović ističe da je šokiran lažnim optužbama i najavljuje da će podneti privatnu tužbu protiv Paunovića.

Saša Paunović: Ovo će biti najneobičniji izbori 8

Saša Paunović: Ovo će biti najneobičniji izbori

Ovo će biti svakako najneobičniji izbori dosad. Započeli smo kampanju u jednom svetu, a nastavićemo je u nekom sasvim drugom, jer svet za vreme a verujem i posle korone više nije isto mesto.

Paunović: Zasad nam nije potrebna pomoć Ministarstva odbrane 9

Paunović: Zasad nam nije potrebna pomoć Ministarstva odbrane

Mi nismo imali nikakav zahtev prema Ministarstvu odbrane, niti zahtev lokalnog zdravstva da organizujemo takav smeštaj a ponudili smo sportsku halu. Sa lokalnom vojnom jedinicom koja obezbeđuje bolnicu imamo dobru saradnju tradicionalno.

Štab za vanredne situacije se nije oglašavao povodom smrti lekara iz Paraćina 10

Štab za vanredne situacije se nije oglašavao povodom smrti lekara iz Paraćina

Povodom teksta koji je dnevni list Danas objavio pod nazivom: „Preminuo lekar ćuprijske bolnice zaražen korona virusom, zaraženo devet zdravstvenih radnika “ u sredu, 1.aprila 2020 godine, na osnovu Zakona o informisanju, molimo da objavite sledeći odgovor Štaba za vanredne situacije opštine Paraćin:

Paunović istupa iz DS-a i izlazi na izbore u Paraćinu 14

Paunović istupa iz DS-a i izlazi na izbore u Paraćinu

Predsednik opštine Paraćin i dosadašnji zamenik predsednika Demokratske stranke Saša Paunović saopštio je da je doneo odluku da istupi iz članstva i sa funkcija u toj stranci, dodajući da će na predstojećim lokalnim izborima u Paraćinu nastupiti na listi koju će činiti lica koja su i do sada učestvovala u radu njegove lokalne koalicije.

PrvaPoslednja