Paraćin

Paunović: Najveći problem opozicije je što nema organizaciju 1

Paunović: Najveći problem opozicije je što nema organizaciju

Nije mi najjasnije kako bi se ti izbori organizovali, kaže Saša Paunović, šef opozicione odborničke grupe Sigurno napred u opštini Paraćin, i bivši zamenik predsednika DS, odgovarajući na pitanje Danasa kako vidi ideju beogradskih intelektualaca i aktivista o održavanju primarnih izbora u opoziciji na kojima bi bili izabrani kandidati za predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda.

Skelu na Moravi ne može da "vozi" nalog SNS-a 3

Skelu na Moravi ne može da „vozi“ nalog SNS-a

Direktor JP Srbijavoda Goran Puzović i predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević su pred kamerama i stotinak funkcionera opštine i SNS-a 5. novembra 2020. pompezno pustili u rad skelu na Velikoj Moravi kod sela Trešnjevica, opština Paraćin.

Paunović: Naprednjaci su neprijatelji slobode 4

Paunović: Naprednjaci su neprijatelji slobode

„Današnji dan ostaće upamćen kao dan kada je naprednjačka većina u SO Paraćin otvoreno krenula u rušenje institucija u naivnoj ideji da, ako opoziciji oduzme mehanizme za delovanje u skupštini koji joj pripadaju, da će opozicije nestati“.

Saša Paunović: Ista ekipa postavlja predsednike od 2012. 8

Saša Paunović: Ista ekipa postavlja predsednike od 2012.

Saša Paunović, bivši zamenik predsednika Demokratske stranke, kaže za lokalni portal Infocentrala da je grupa (koja podržava poznatog glumca Branislava Lečića) direktno odgovorna za propast ove stranke u proteklih osam godina.

Ministar kulture: U prethodne četiri godine više se ulaže u arheološka istraživanja 9

Ministar kulture: U prethodne četiri godine više se ulaže u arheološka istraživanja

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas, tokom obilaska arheološkog lokaliteta Drenovac u opštini Paraćin, da je Srbija krcata arheološkim lokalitetima iz svih perioda ljudske istorije i da se u prethodne četiri godine više ulagalo u otkrivanje, zaštitu kao i popularizaciju arheoloških istraživanja.

Aćimović: Netačno da sam se bavio kampanjom SNS-a u Paraćinu 14

Aćimović: Netačno da sam se bavio kampanjom SNS-a u Paraćinu

Povodom tvrdnji predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića da učestvuje u pretnjama i ucenama privrednika i kandidata za izborne liste u ovom gradu, šef odseka za suzbijanje kriminala u Policijskoj stanici u Paraćinu Bojan Aćimović ističe da je šokiran lažnim optužbama i najavljuje da će podneti privatnu tužbu protiv Paunovića.

Saša Paunović: Ovo će biti najneobičniji izbori 15

Saša Paunović: Ovo će biti najneobičniji izbori

Ovo će biti svakako najneobičniji izbori dosad. Započeli smo kampanju u jednom svetu, a nastavićemo je u nekom sasvim drugom, jer svet za vreme a verujem i posle korone više nije isto mesto.

PrvaPoslednja