Paraćin

Paunović: Zasad nam nije potrebna pomoć Ministarstva odbrane 1

Paunović: Zasad nam nije potrebna pomoć Ministarstva odbrane

Mi nismo imali nikakav zahtev prema Ministarstvu odbrane, niti zahtev lokalnog zdravstva da organizujemo takav smeštaj a ponudili smo sportsku halu. Sa lokalnom vojnom jedinicom koja obezbeđuje bolnicu imamo dobru saradnju tradicionalno.

Štab za vanredne situacije se nije oglašavao povodom smrti lekara iz Paraćina 2

Štab za vanredne situacije se nije oglašavao povodom smrti lekara iz Paraćina

Povodom teksta koji je dnevni list Danas objavio pod nazivom: „Preminuo lekar ćuprijske bolnice zaražen korona virusom, zaraženo devet zdravstvenih radnika “ u sredu, 1.aprila 2020 godine, na osnovu Zakona o informisanju, molimo da objavite sledeći odgovor Štaba za vanredne situacije opštine Paraćin:

Paunović istupa iz DS-a i izlazi na izbore u Paraćinu 6

Paunović istupa iz DS-a i izlazi na izbore u Paraćinu

Predsednik opštine Paraćin i dosadašnji zamenik predsednika Demokratske stranke Saša Paunović saopštio je da je doneo odluku da istupi iz članstva i sa funkcija u toj stranci, dodajući da će na predstojećim lokalnim izborima u Paraćinu nastupiti na listi koju će činiti lica koja su i do sada učestvovala u radu njegove lokalne koalicije.

Jovanović: Bojkot je samo prvi korak 9

Jovanović: Bojkot je samo prvi korak

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da odluka o bojkotu ne znači samo neučestvovanje na prolećnim lažnim izborima, nego je to i poruka građanima da „ne pristajemo na dalje urušavanje države i snižavanje standarda u bilo kojoj sferi javnog života“.

Štićenici doma u Izvoru bez bolničke nege 15

Štićenici doma u Izvoru bez bolničke nege

Domsko odeljenje u selu Izvor Centra za socijalni rad u Paraćinu ostalo je bez goriva i više ne mogu da prevoze štićenice do bolnice, saopštio je Odsek za informisanje skupštine Opštine Paraćin.

PrvaPoslednja