Paraćin

Narodna stranka: Vandalizam neće zaustaviti borbu

“Stakla na kancelariji Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu razbijena su u subotu oko 21 sat, a u kontekstu nedavnih dešavanja ovaj vandalski čin može se razumeti jedino kao još jedna u nizu poruka Narodnoj stranci da odustane od svoje borbe za oslobađanje Srbije od diktatorskog režima, saopštila je danas Narodna stranka.

Paunović: Zaposleni u opštini Paraćin izloženi pretnjama

U ovom trenutku u Paraćinu se pripremaju ili realizuju projekti u vrednosti 23 miliona evra, od čega su oko 21 milion sredstva koja su već odobrena i projekti u realizaciji, izjavio je predsednik opštine Saša Paunović.

Ugroženi vrtići, vodovod, finansije…

Opštinska uprava Paraćina procvetala bi kada bi joj država, odnosno nadležna komisija, odobrila zapošljavanje trideset do četrdeset radnika.

Saša Paunović: Gradonačelnici pod pritiskom biće tema Kongresa

Na novembarskom plenarnom zasedanju Kongresa Saveta Evrope i na njenom predstavičkom telu Veću lokalnih vlasti „gradonačelnici pod pritiskom“ biće jedna od najvažnijih tema, kaže za Danas predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, koji je pismom o pritiscima na vlasti u opozicionim opštinama inicirao tu raspravu.

Paunović: Prioritet SNS vlast u Paraćinu

Predsednik opštine Paraćin i potpredsednik Demokratske stranke Saša Paunović rekao je FoNetu da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) već duže vreme jedan od prioriteta preuzimanje vlasti u toj opštini i da na tom putu ne bira sredstva.

Paraćin: Bez plaćanja poreza proizvodili alkoholna pića

Pet osoba uhapšeno je u Paraćinu zbog sumnje da su bez plaćanja poreza proizvodile i prodavale alkoholna pića, i time oštetila budžet Srbije za 42 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Poginuo radnik Staklare u Paraćinu

Radnik Srpske fabrike stakla iz Paraćina Dragan Nedeljković (48) poginuo je danas u rudniku Plana, potvrđeno je u toj fabrici.

Da li su poslanici Orlić i Marković lobisti privatnog preduzeća

Opštinsko veće Paraćina zvaničnim dopisom traži od Agencije za borbu protiv korupcije da ustanovi da li ima sukoba interesa u istupima poslanika SNS Aleksandra Markovića i Vladimira Orlića u parlamentu Srbije, kao i odbornika SNS u Skupštini opštine Paraćin Milana Ilića i Radiše Savića.

Građani imaju pravo na lokalnu samoupravu

Aktivisti Srpske napredne stranke pokušali su u petak, vikend pred prvomajske praznike, da fizički zaposednu salu paraćinske opštine (na fotografijama).

„Skupština Paraćina zakazana u skladu sa propisima“

Služba za medije Skupštine opštine Paraćin saopštila je da je potpuna neistina da je sednica skupštine koja je održana u petak 27. aprila zakazana nezakonito i mimo Statuta i poslovnika Skupštine opštine Paraćin.

Saša Paunović: Pozivam Anu Brnabić da ispuni obećanje o broju zaposlenih

Situacija sa zabranom zapošljavanja u javnom sektoru u Paraćinu nije se promenila, kaže u razgovoru za Danas Saša Paunović, predsednik opštine, odgovarajući na pitanje da li se nešto promenilo nakon što su objavljeni podaci po kojima je ova opština diskrimisana od strane Vlade Srbije, a javna administracija joj se topi.

Prva Poslednja