Podgorica

Pitanja Krivokapiću na Tviteru povodom sto dana vlade 5

Pitanja Krivokapiću na Tviteru povodom sto dana vlade

Povodom 100 dana nove vlade Crne Gore, premijer Zdravko Krivokapić je preko svog naloga na Tviteru pozvao građane da mu postave pitanja, na koje će, kako je kazao, dati odgovore na njegovom zvaničnom profilu na ovoj društvenoj mreži u sredu.

Abazović: Stavljena tačka na Zakon o slobodi veroispovesti 6

Abazović: Stavljena tačka na Zakon o slobodi veroispovesti

Poslanički klub „Crno na bijelo“ uputio je Ustavnom sudu Crne Gore inicijativu za ocenu ustavnosti člana 12 Zakona o slobodi veroispovesti, koji se odnosi na zaštitu kulturnih dobara, čime je stavljena tačka na tu priču, poručio je danas lider Građanskog pokreta URA i potpredsednik Vlade Dritan Abazović.

Novoj vlasti EU da postavi crvene linije 7

Novoj vlasti EU da postavi crvene linije

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja na Zapadnom Balkanu Miroslav Lajčak u okviru turneje po državama regiona boravio je dva dana u Podgorici gde je nakon razgovora sa najvišim crnogorskim zvaničnicima izrazio je očekivanje da „Crna Gora čvrsto stoji na evropskom putu“.

Lajčak: Crna Gora je lider u pregovorima 8

Lajčak: Crna Gora je lider u pregovorima

Crna Gora je lider u pregovorima o priključenju Evropskoj uniji na prostoru Zapadnog Balkana, izjavio je danas specijalni predstavnik Evropske unije za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak u razgovoru sa potpredsednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem.

Đukanović u Nikšiću igra na sve ili ništa 9

Đukanović u Nikšiću igra na sve ili ništa

Srbija neverovatno uporno radi u korist svoje štete, izjavio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović gostujući u Podgoričkom novinarskom forumu.

Lajčak: Crna Gora lider evropskog procesa 10

Lajčak: Crna Gora lider evropskog procesa

U Evropskoj uniji očekuju da Crna Gora čvrsto stoji na evropskom putu, izjavio je danas specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja na zapadnom Balkanu Miroslav Lajčak u Podgorici, gde je razgovarao sa predsednikom Skupštine Aleksom Bečićem i premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Predsednik opštine Tuzi saslušan zbog pozivanja na otpor anti-kovid merama 12

Predsednik opštine Tuzi saslušan zbog pozivanja na otpor anti-kovid merama

Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po krivičnoj prijave protiv njega za pozivanje na otpor pošto je pozvao građane da protestuju i vlasnike da otvore ugostiteljske objekte uprkos merama za suzbijanje širenja korona virusa.

Krivokapić: Moguć najgori scenario, potpuno zatvaranje Crne Gore 14

Krivokapić: Moguć najgori scenario, potpuno zatvaranje Crne Gore

Ukoliko postojeće epidemiološke mere u narednih deset dana ne budu dale rezultat, bićemo primorani da potpuno zatvorimo Crnu Goru, izjavio je danas crnogorski premijer Zdravko Krivokapić i istakao da je zdravstveni sistem na granici izdržljivosti.

Bursać: Unormaljivanje nenormalnog traje duže od 30 godina 15

Bursać: Unormaljivanje nenormalnog traje duže od 30 godina

Novinar iz Banjaluke Dragan Bursać izjavio je danas da je film „Dara iz Jasenovca“ deo projekta „unormaljivanja nenormalnog“ koji traje već duže od 30 godina, a čiji je cilj da se opravdaju fašistički zločini iz Drugog svetskog rata i ratova na prostoru bivše Jugoslavije.

PrvaPoslednja