Podgorica

Od gripa u Crnoj Gori umrlo deset osoba

Institut za javno zdravlje Crne Gore zabeležio je u protekloj sedmici četiri smrtna slučaja kod kojih je laboratorijski potvrđen grip.

Specijalni tužilac nije saslušao Đukanovića oko afere

Crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić saopštio je večeras da se protiv vlasnika “Atlas grupe” Duška Kneževića vodi šest postupaka zbog sumnji da je formirao više kriminlanih grupa koje su pranjem novca, utajom poreza i zloupotrebama u privrednom poslovanju oštetile državu za više stotina miliona eura.

Crna Gora: Veliko interesovanje poljoprivrednika za agrobudžet

Pune sale zainteresovanih poljoprivrednika u Nikšiću, Danilovgradu, Baru, Ulcinju, Tuzima i Golubovcima obeležile su prezentaciju agrobudžeta za ovu godinu koju je protekle sedmice organizovalo Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore.

Krivokapić nominovao Ciprasa i Zaeva za Nobelovu nagradu za mir

Lider crnogorskih socijaldemokrata Ranko Krivokapić nominovao je premijere Grčke i Makedonije, Aleksisa Ciprasa i Zorana Zaeva, za ovogodišnju Nobelovu nagradu za mir zbog postizanja Prespanskog sporazuma kojim je posle skoro tri decenije rešen spor oko imena Makedonije.

Knežević prozvao predsednika parlamenta: Objasnite aranžman sa Atlas bankom

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana poternica i koji je u bekstvu, pozvao je predsednika parlamenta Crne Gore Ivana Brajovića da javnosti saopšti kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao.

Milačić predao krivičnu prijavu protiv Đukanovića

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić predao je danas krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića povodom, kako je saopšteno, pojedinih krivičnih radnji iz afera „Atlas“ i „Koverta“.

Šest ljudi umrlo od gripa u Crnoj Gori

Pacijent star 66 godina preminuo je prošle sedmice od posledica gripa. To je šesti smrtni slučaj izazvan komplikacijama virusa gripa tipa A, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje.

MAJE: Portal Vijesti ponovo meta hakerskih napada

Medijska asocijacija jugoistočne Evrope (MAJE) saopštila je da je portal medijske grupacije Vijesti ponovo meta hakerskih napada, koji je po obimu neuporedivo veći od onih koji su se dešavali pre tri sedmice, a cilj im je obaranje celokupne infrastrukture portala.

Eksplozija u Podgorici, poginuo jedan muškarac

U eksploziji automobila u strogom centru Podgorice, kod stare vatrogasne, stradala je jedna osoba. RTCG saznaje u policiji, da je poginuo je Cetinjanin Nikola Ćupić (34) i da je reč „o bezbednosno interesantnoj osobi“.

PrvaPoslednja